Photo Stamp Remover downloaden

Heb jij een aantal foto's waar irritante objecten opstaan die je er helemaal niet op wilt hebben? Denk aan verkeersborden of personen, maar ook aan tekst of watermerken, Je denkt misschien dat de afbeelding nu is verpest, maar er is een manier om deze objecten te verwijderen. Namelijk met Photo Stamp Remover!

Beste redenen om Photo Stamp Remover te installeren:

  1. Verwijder ongewilde objecten uit je foto's (ook rimpels, tattoo's, watermerken, etc.). Het gebied wat verwijderd is, wordt automatisch opgevuld. Hierdoor lijkt de foto nooit aangepast.
  2. Iedereen heeft ze nog wel liggen: foto's die zijn afgedrukt op fotopapier. Helaas kunnen foto's na jaren in albums en dozen beschadigd raken. Scan ze dan in en verwijder scheuren, vouwen, hoekjes en stof met de functie 'Photo Stamp Remover'.
  3. Foutjes op foto's met 1 klik repareren. Selecteer het gebied dat je wilt repareren, bekijk de preview en als je tevreden bent, kun je de veranderingen meteen opslaan.
  4. Objecten verwijderen op basis van kleur. Dit kan handig zijn bij teksten of datastempels die dezelfde achtergrondkleur hebben.
  5. Je kunt meerdere foto's tegelijk retoucheren met de 'batch support mode'.
Let op:

Het verwijderen van watermerken van foto's is op eigen risico. Je kunt namelijk strafbaar bezig zijn, omdat de auteur met het watermerk zijn auteursrecht heeft vastgelegd.

Het gaat hier om een free trial van Photo Stamp Remover. Ben je na de proefperiode tevreden? Dan kun je het programma aanschaffen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Afbeelding & foto bewerken.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Adobe Character Animator.