Magix Sound Forge Pro downloaden

Gratis Magix Sound Forge Pro voor Windows en Mac downloaden? Dat kan op Downloaden.nl!

Magix Sound Forge Pro voor Windows en Mac

Neem je veel geluid op om dat vervolgens te bewerken? Sound Forge Pro van Magix is al meer dan 25 jaar de standaard als het gaat om geluid opnemen en bewerken (mastering en cleaning). Zo ga je voor het zuiverste en meest geoptimaliseerde geluid voor onder andere podcasts, spraakboodschappen en songs.

  • Geluid opnemen
  • Audio editing
  • Audio mastering en cleaning
  • Diverse audioeffecten en plug-ins
  • Tot 32 kanalen in resolutie tot 64-bit/768 kHz
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Toevoegen takenmenu en optimaliseren workflow

Sound Force Pro downloaden gratis

Wil je Sound Force Pro van Magix downloaden? Dat doe je via Downloaden.nl. Ga aan de slag met deze professionele software voor het optimaliseren van geluid. Hoe werkt gratis Sound Force Pro downloaden?

  1. Start de download via de button.
  2. Kies het juiste besturingssysteem: Sound Force Pro voor MacOS of Sound Force Pro voor Windows.
  3. Open Sound Forge Pro en start.

Hoe werkt Sound Forge Pro?

Met Sound Forge Pro kun je geluiden opnemen en bewerken zoals je maar wilt. Zo creëer je de meest zuivere sounds. Gebruik je bepaalde opties vaker dan anderen, dan kun je zelf aanpassingen maken in het menu die je gemakkelijk kunt openen vanuit je desktop menu, zonder Sound Forge Pro werkelijk te openen.

Haarscherp recorden en editen

Sound Force Pro heeft een van de meest krachtige audio editors die ooit gerealiseerd zijn. Zo kun je je geluiden ontdoen van ruis of vervormen zoals je wilt. Je optimaliseert je geluiden voor streaming of voor CD. Met de nieuwe functie WaveColor uit versie Sound Forge Pro 14 kun je geluidskarakteristieken identificeren aan de hand van kleur en helderheid.

Sound Forge Pro Suite, 365 – upgrades en updates

Sound Forge Pro bevat alles wat je nodig hebt om je geluidsfragmenten om te zetten in het ideale fragment. Je kiest zelf of je een eenmalig bedrag betaalt voor het programma of dat je een maandabonnement neemt (Pro 365). Wanneer je de eenmalige aanschaf kiest dan kun je het programma in een later stadium altijd nog upgraden voor extra functies.

Naast Sound Forge Pro, kun je ook gaan voor de uitgebreidere versie Magix Pro Suite (eenmalige betaling) of Pro Suite 365 (maandbedrag). Hiermee krijg je ook de programma’s Steinberg SpectraLayers Pro en Celemony Melodyne essential tot je beschikking. Dit is software met extra audio editing functies en het inzien van details in muziekschema’s (noten één voor één kunnen bekijken). Ook is het gemakkelijk te combineren met Magix Music Maker.

Ready to start with Sound Forge Pro

Wil je aan de slag met het bewerken van geluiden en muziek? Download dan hier de free trial van Sound Forge Pro of Pro Suite. Is het programma naar je zin? Dan kun je na de free trial overgaan op het maandabonnement of de eenmalige aankoop. Soundmix-ze!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Opnemen Audio en Video.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Screencast-O-Matic.