DAEMON Tools Lite downloaden

Wil je cd’s, dvd’s en blu-rays naar een virtuele harde schijf branden en zo veel mogelijk ruimte besparen? Dan zit je goed met deze DAEMON Tools Lite download!

Wat is DAEMON Tools Lite?

DAEMON Tools Lite is een uitgebreide tool waarmee je back-ups kunt maken van cd’s, dvd’s en blu-rays, zelfs zonder cd-station. Het mount bestanden op een fysieke of virtuele harde schijf en comprimeert data om ruimte te besparen. Indien gewenst stel je wachtwoorden in en maak je gebruik van uitgebreide beveiliging om gegevens te beschermen.

  • Koppel afbeeldingen, VHD’s en ZIP-archieven
  • Sla schijven op als ISO-, MDX-, MDS- en APE-bestanden
  • Tot vier virtuele schijven tegelijkertijd gebruiken
  • Gratis DAEMON Tools Lite download Windows en Mac
  • DAEMON Tools Lite gekoppelde Catch app voor delen bestanden

Gratis DAEMON Tools Lite downloaden

Zoek je een DAEMON Tools Lite free download, dan ben je hier op de juiste plek. Houd er rekening mee dat de gratis variant reclame laat zien. Voor enkele euro’s (eenmalig) upgrade je levenslang naar de reclamevrije versie en krijg je toegang voor 3 pc’s. Hoe werkt DAEMON Tools gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de DAEMON TOOLS LITE download via de button.

Hoe werkt DAEMON Tools Lite?

In de basis is DAEMON Tools Lite gratis virtuele CD/DVD-romsoftware voor Windows die gebruikers in staat stelt om afbeeldingen van optische discs, zoals cd's, dvd's en blu-ray discs, te maken, bekijken en bewerken. Je kunt altijd uitbreiden met extra functies.

Tutorial: Mount .ISO Files met Daemon Tools

Cd’s branden

Alles wat je nodig hebt voor het branden van software is met Daemon Tools Lite binnen handbereik. Maak een audio-cd of een schijf met bestanden en mappen, zet dat wat je wilt op de schijf, maak kopieën en wis herschrijfbare schijven voor hergebruik.

Opstartbare USB maken

Maak een opstartbare USB aan en sla bijvoorbeeld installatiegegevens van het besturingssysteem of privégegevens op. Indien gewenst bescherm je de gegevens met een wachtwoord. Schakel over van optische schijven naar USB-flashstations.

Onmisbare beeldvormingstools

Je kunt alle bekende schijfimagebestanden koppelen en MDX-, MDS en ISO-bestanden creëren. Met de foto-editor kun je nieuwe afbeeldingen maken van optische schijven, gegevensbestanden en audio cd’s. Stel geavanceerde opties in en voeg foto’s toe bij muziektracks. Wijzig afbeeldingen op ieder moment.

Virtuele harde schijf maken

Je kiest zelf op welke manier je je gegevens opslaat en beschermt. Zo kun je bijvoorbeeld wachtwoorden bij bestanden invoeren en gebruik maken van extra beveiligingslagen. Met een TrueCrypt-bestand bescherm je de meest gevoelige gegevens.

Besturingssystemen en back-ups

Het biedt een oplossing voor het maken van back-ups van je optische schijven, met behulp van geavanceerde opties zoals compressie, encryptie, beveiligingswachtwoorden en meer. Daarnaast is het een handige tool voor het installeren van besturingssystemen, door de optie voor het maken van een virtuele schijf met de installatiebestanden.

Probeer DAEMON Tools Lite download!

Benieuwd naar het programma en wil je het zelf proberen. Start dan met Lite DEAMON Tools en upgrade eventueel op een later moment. Met de DAEMON Tools Lite Free download kun je het immers gratis proberen. Succes!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Branden en Rippen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is WinX DVD Ripper.