Hamster Free ZIP Archiver downloaden

Bestanden inpakken en uitpakken betekent niet dat je er een strikje om doet of het pakpapier eraf haalt. Het inpakken van bestanden word vooral gedaan wanneer en map met veel onderliggende bestanden via e-mail verzonden word. Zo hoef je maar één bijlage toe te voegen en is het mee te sturen bestand ook nog eens kleiner. Je moet wel in het bezit zijn van een in- en uitpakprogramma. Hiervoor raden wij Hamster Free ZIP Archiver aan.

Hamster Free ZIP Archiver is één van de weinige Nederlandstalige programma’s op dit gebied. Doordat de software in het Nederlands beschikbaar is word deze ook meteen voor veel mensen een stuk gebruiksvriendelijker. Om een bestand in te pakken kies je voor de knop “Aanmaken”. De bestanden die je in wil pakken sleep je simpelweg naar het venster van Hamster Free ZIP Archiver toe.

Uitpakken van bestanden gaat via de knop “Openen”. Je sleept het te openen bestand naar je scherm en klikt op Unzip. Alle grote formaten kunnen uitgepakt worden met Hamster Free ZIP Archiver. Inpakken kan enkel in de formaten zip of 7z.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Rar en Zip (Compressie - Unzip).

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is 7-Zip.