Blinkist downloaden

Ben jij op zoek naar nieuwe manieren om je kennis uit te breiden, maar vind je het lastig om te tijd te vinden om eens een goed boek te lezen? Dan is Blinkist voor jou een ideale oplossing. De Blinkist app geeft je de mogelijkheid om de kern van een non-fictieboek snel te begrijpen en is daarom perfect wanneer je een druk leven leidt en weinig tijd hebt om volledige boeken te lezen, maar dat wel graag zou willen. Wij zijn fan bij Downloaden.nl.

Wat is Blinkist?

Blinkist is een app waarmee je snel de belangrijkste kernpunten en ideeën van een bestseller kunt ontdekken. De app biedt samenvattingen van duizenden populaire non-fictieboeken. Die samenvattingen worden in de app ‘blinks’ genoemd. Dankzij deze blinks begrijp je snel waar een boek over gaat en welke inzichten je verkrijgt door het boek te lezen.

Echter hoef je dus niet het gehele boek te lezen en hier uren aan kwijt te zijn. Dankzij Blinkist is het mogelijk de essentie van het boek de begrijpen door de samenvatting in ongeveer 15 minuten te lezen of te beluisteren. Blinkist is dus zowel een e-book app als een luisterboek app.

Hoe Blinkist downloaden?

Je downloadt Blinkist eenvoudig via Downloaden.nl door de volgende stappen te volgen:

  1. Klik op de downloadknop op deze pagina.
  2. Kies het juiste besturingssysteem: Blinkist app voor iOS of Blinkist app voor Android. Liever een account aanmaken via de computer? Selecteer dan Windows of Mac om een account aan te maken.
  3. Start je download voor iOS of Windows om te beginnen met lezen of luisteren!

Doordat Blinkist een mobiele app is kun je overal leren en lezen. Zo lees of luister je terwijl je onderweg bent, terwijl je aan het sporten bent of bijvoorbeeld tijdens je lunchpauze. Telkens wanneer je een kwartiertje over hebt open je de Blinkist app om weer iets nieuws te leren.

Blinkist gratis?

Blinkist is helaas geen gratis app. De app kost €79,99 per jaar of €6,67 per maand wanneer je niet direct een abonnement voor een jaar af wilt sluiten. Er is echter goed nieuws: het is namelijk mogelijk om Blinkist voor een periode van zeven dagen helemaal gratis te proberen. Zo kun je testen of Blinkist bij je past en wanneer dit toch niet zo blijkt te zijn annuleer je je abonnement eenvoudig binnen de eerste week.

Blinkist aanbod

Blinkist heeft een zeer grote bibliotheek waarbij het belangrijkste kenmerken is dat alle boeken non-fictie zijn. Ben jij geïnteresseerd in zelfhulp, persoonlijke groei, wetenschap, geschiedenis, ondernemerschap of misschien wel ouderschap? Blinkist heeft een zeer uitgebreide collectie van samenvattingen (‘blinks’ dus) van boeken. Al deze boeken zijn omgezet in korte en krachtige fragmenten die je gemakkelijk kunt lezen of beluisteren.

Blinkist Functies

Blinkist heeft een aantal handige functies waarmee het zich onderscheid van andere apps:

  • Aanbevelingen: Blinkist geeft je gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van boeken die je eerdere ‘gelezen’ hebt. Zo ontdek je telkens nieuwe boeken binnen jouw interesses. Weet je niet waar te beginnen of wil je eens een nieuw onderwerp ontdekken? Dan biedt Blinkist je ook een lijstje met aanbevelingen die samengesteld is door experts.
  • Luisterboeken: Naast het lezen van boeksamenvattingen kun je ze dus ook beluisteren. Dit is ideaal wanneer je veel onderweg bent of bezig bent met iets anders en dus je smartphone of tablet niet in de hand hebt en toch wilt leren/lezen.
  • Offline toegang: In de Blinkist app kun je samenvattingen downloaden en later offline lezen of beluisteren. Zo heb je altijd toegang tot de boeken op je lijstje, zelfs zonder internetverbinding.

Vandaag downloaden Blinkist app – Gratis proberen

Wil je Blinkist ook eens proberen? Je downloadt de app eenvoudig voor iOS en Android via Downloaden.nl om vervolgens te profiteren van een gratis proefperiode van een week. In deze week kun je ontdekken of de Blinkist app iets voor jou is. Wij raden Blinkist absoluut aan als een ideale app om meer te leren in minder tijd. Het is daarom wat ons betreft zonder enige twijfel een waardevolle en gezonde toevoeging aan je dagelijkse routine.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is TagScanner.