BookBeat downloaden

Gek op luisterboeken en e-books? Dan is BookBeat iets voor jou! En op Downloaden.nl spot je een gratis BookBeat download waarmee jij deze service 1 maand gratis ontdekt!

Wat is BookBeat?

BookBeat is een service waarop je de beste boeken van het moment ontdekt. Boeken voor iedereen, voor alle smaken en leeftijden. Van romans tot thrillers, biografieën en kinderboeken, alle genres komen in de collectie voorbij. Bekijk het aanbod via desktop of download de BookBeat app.

 • Oneindig veel titels
 • Leesboeken en luisterboeken
 • Boeken streamen of downloaden
 • Persoonlijke aanbevelingen
 • Sla favorieten op in je bibliotheek
 • Meerdere profielen op één account
 • Offline luisteren en lezen via BookBeat app
 • Nederlandse en Engelse content
 • 1 maand gratis boeken!

BookBeat gratis downloaden 

Wil je BookBeat downloaden, gratis en voor niets? Downloaden.nl is the place to be! Met deze BookBeat download krijg je toegang tot het complete aanbod luister- en leesboeken en tot alle functies. Tijd om rond te snuffelen tussen tal van bestsellers. Hoe werkt gratis BookBeat downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem
  BookBeat: Windows of Mac
  BookBeat app: Android of iOS
 3. Maak een gratis BookBeat account aan en start met luisteren en lezen!

Met het gratis BookBeat proefabonnement zit je nergens aan vast. Je kiest zelf of je het abonnement verlengt vanaf €8,99 per maand. Opzeggen kan op ieder moment.

Hoe werkt BookBeat Nederland?

BookBeat is een fijne service waarmee je toegang krijgt tot je favoriete boeken. Je kunt de gratis BookBeat app downloaden in Google Play of de App Store, en daarnaast is het aanbod via desktop toegankelijk. Selecteer op e-books of luisterboeken, zoek op relevantie, beoordeling, nieuwste boeken of in bepaalde genres.

Uiteraard kun je ook zoeken op auteur of titel. Of laat je inspireren door de aanbevelingen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren of eerder gelezen boeken. Van toptitels tot onontdekte parels, er is genoeg te vinden. Cathy Glass, Tina Dijk, Holly Martin, Paulien Bom, Iris Visser en Lianne Reijntjes, het zijn slechts enkele namen die voorbij komen. Veel boeken zijn zowel beschikbaar in het Nederlands als in het Engels.

Boeken downloaden voor onderweg

Kun je BookBeat offline gebruiken? Absoluut! Download je leesboek of luisterboek alvast terwijl je wifi hebt, zodat je daarna zonder wifi of mobiele data het boek kunt lezen of luisteren. Ideaal, want zo gaat je data-abonnement er niet doorheen.

BookBeat e-reader

BookBeat is te gebruiken op telefoons en tablets. Lees je liever via een e-reader? Zorg er dan voor dat je een model hebt met ten minste iOS 11 of Android 6 voor de compatibiliteit. Op zoek naar een geschikte e-reader voor BookBeat? Maak dan gebruik van de keuzehulp op onderstaande pagina om een fijn model te vinden dat aansluit bij je wensen.

Bekijk hier het aanbod e-readers!

Persoonlijk BookBeat abonnement

Tijdens de gratis proefperiode van BookBeat krijg je toegang tot het BookBeat Premium abonnement. Daarmee kun je onbeperkt lezen en luisteren. Heb je genoeg aan 100 uur per maand, dan kies je voor het BookBeat Standard abonnement. Lees of luister je boeken zelden en heb je genoeg aan 20 uur per maand? Dan is het BookBeat Basic abonnement voldoende voor jou.

Wat je ook kiest, je hebt altijd toegang tot het volledige aanbod en kunt maximaal 5 profielen aanmaken. Optioneel kun je extra profielen aan het abo toevoegen. Op die manier is het tevens mogelijk dat meerdere gebruikers tegelijk luisteren. Start nu je gratis maand BookBeat en ontdek of het iets voor jou is!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SONOS app.