KMPlayer downloaden

KMPlayer heeft zo veel mogelijkheden, je wordt er haast duizelig van. Gelukkig is de interface van dit programma goed doordacht, zodat je alle functies makkelijk terug kunt vinden.

Het grootste voordeel van KMPlayer? Ieder bestand wordt afgspeeld, in wat voor format het ook is opgeslagen. Dat komt omdat KMPlayer een eigen, ingebouwde codec heeft die alles ondersteunt. Zo kun je altijd meteen beginnen met een film of serie, zonder eerst op zoek te moeten gaan naar de juiste codec. Daarnaast kun je er zelfs beschadigde AVI bestanden mee afspelen. De beschadige frames worden simpelweg weggelaten. Zo kun je (een deel van) deze video's toch nog redden van de ondergang.

Deze mediaspeler is gratis in het Nederlands te downloaden voor Windows, Mac, Android en IOS!

Ondertitels 

We kunnen tegenwoordig een stuk beter Engels dan vroeger, mede doordat we zoveel Engelse content zien. Maar een serie of film kijkt toch een stuk lekkerder weg met Nederlandse ondertiteling. KMPLayer ondersteunt de verschillende ondertiteling formaten die er in omloop zijn.

Effecten

KMPlayer heeft controle over de filterkoppelingen, wat voorkomt dat de media-playback fout loopt. Ook is het mogelijk om effecten toe te voegen aan je audio en video, zoals vertraging, versnelling, A-B herhaling. Wil je een beeld echt aanpassen? Dan kun je zelfs aan de slag met het bewerken van licht, schaduw en contrasten.

Aanpasbare interface

De interface van KMPlayer kun je naar je eigen smaak aanpassen, door kleuren of skins te kiezen die jij mooi vindt. Daarnaast importeert het programma album art uit verschillende online databases. Zo kun je je bibliotheken compleet maken met cd-hoezen en filmposters van je favoriete albums, series en films!

KMPlayer als app op je telefoon?

Ben je om en wil je KMPlayer niet alleen op je computer gebruiken? Er is ook gratis een app voor Android en iOS te downloaden.

Belangrijkste kenmerken en functies:
  • HR films kijken: ondersteunt 4K, 3D en UHD
  • Zeer uitgebreide ondersteuning voor bestandsformaten
  • Complete controle over DVD menu's
  • Helderheid en contrast van beelden aanpassen
  • Ondersteunt meer dan 24 talen
  • Bewegend beeld, screenshots of audio opslaan in ieder gewenst formaat
  • Ingebouwde, universele codecs

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Grand Prix Radio .