Nextory downloaden

Maak kennis met Nextory! Hiermee krijg je toegang tot honderdduizenden luisterboeken en e-books. En met de gratis Nextory download op deze pagina scoor je een 30-daagse trial!

Wat is Nextory?

Nextory is een service waarmee je onbeperkt naar al je favoriete luisterboeken kunt luisteren. Meer een liefhebber van lezen? Dan ga je voor de grote collectie e-books. Suzanne Vermeer, Saskia Noort, Jan Meeus, Vivian Reijs en J.K. Rowling, het zijn slechts enkele namen die het aanbod kenmerken. Je leest en luistert waar en wanneer je maar wilt met de handige Nextory app voor iOS en Android. Daarnaast is de website ook via desktop beschikbaar.

 • Honderdduizenden titels op Nextory
 • Lezen of luisteren: aan jou de keuze!
 • Nederlandse en Engelse content
 • Ontdek bestsellers en persoonlijke aanbevelingen
 • Sla favorieten op in je Nextory bibliotheek
 • Vier profielen voor het hele gezin (ook kids profiel)
 • Stel leesdoelen in en volg leesstatistieken
 • 30 dagen lang gratis boeken

Nextory gratis downloaden

Wil je Nextory downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Je krijgt toegang tot het volledige aanbod lees- en luisterboeken. Snuffel door de titels en ontdek je favorieten. Hoe werkt gratis Nextory downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem
  Nextory: Windows of Mac
  Nextory app: Android of iOS
 3. Maak een gratis Nextory account aan en start met lezen en luisteren!

Na afloop van de gratis Nextory proefperiode kies je zelf of je het abonnement verlengt. Dat kan vanaf €11,99 per maand. Het abonnement is op ieder moment opzegbaar.

Hoe werkt Nextory?

Nadat je je account op Nextory hebt aangemaakt krijg je toegang tot het volledige aanbod. Maak gebruik van de zoekfunctie of laat je inspireren door aanraders. Een must-read of must-listen boek gevonden? Dan kun je direct beginnen! Je kunt er ook voor kiezen om hem op je favorieten lijst (bibliotheek) te bewaren, zodat je de titel later nog binnen handbereik hebt. Vul ook zeker even je gebruikersprofiel in om persoonlijke aanbevelingen te krijgen.

Categorieën en populairste keuzes

Het aanbod van Nextory is gigantisch, dus als je nog geen specifieke titel op het oog hebt dan laat je je inspireren. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij ‘de populairste boeken van deze week’. Ieder boek is gerankt met een cijfer en daarnaast vind je ook steeds terug of je het boek kunt lezen (boek-symbool), kunt luisteren (koptelefoon-symbool) of dat beide opties mogelijk zijn. Check ook zeker de ‘meest gelezen boeken ooit’.

Je kunt ook zoeken op auteur of specifieke categorieën. Een greep uit het aanbod: horror, fictie, kinderboeken, misdaad & mysteriefictie, romance, non-fictie, maatschappij & politiek, persoonlijke ontwikkeling en lifestyle & hobby. Lees of luister je liever in het Engels? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Profielen voor het hele gezin

Per gezinslid kun je een eigen Nextory profiel aanmaken. Zo maak je bijvoorbeeld een profiel aan voor de kids, zodat ze alleen toegang krijgen tot relevante en geschikte content. Nextory heeft immers een aanbod van jong tot oud. Wat dacht je van klassiekers als Pluk van de Petteflet en 100% Coco? Als volwassene ben je misschien wel op zoek naar een spannende thriller, een autobiografie of juist een romantische bestseller. Het aanbod is eindeloos, dus er zit zeker iets bij waar jij blij van wordt!

Met het Nextory Goud abonnement kun je vier profielen aanmaken en kan één profiel tegelijk de app gebruiken. Willen meerdere gezinsleden de app op hetzelfde moment gebruiken? Kies dan voor een Nextory Familie abonnement.

Honderdduizenden verhalen wachten op je!

Het aanbod van Nextory is gigantisch en niet voor niets is de app van Nextory al door meer dan 11.000 lezers met 5/5 sterren gewaardeerd in de App Store en op Google Play. Wil je jezelf stimuleren om meer te lezen en te luisteren? Dan kun je zelfs je eigen leesdoel invullen en je leesstatistieken volgen. Enthousiast? Twijfel niet langer en gebruik deze gratis Nextory download om 30 dagen lang kosteloos te genieten van deze gratis luisterboeken en leesboeken!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is KMPlayer.