Kobo Plus downloaden

Met het Kobo Plus Lezen & Luisteren heb je tienduizenden boeken tot je beschikking. Voordat je een abonnement afsluit maak je natuurlijk gebruik van de gratis Kobo Plus download via Downloaden.nl. Daarmee gebruik je Kobo Plus 30 dagen gratis!

Wat is Kobo Plus?

Kobo Plus is dé oplossing voor iedereen die eindeloos digitale boeken wil lezen en luisteren. Je kunt een Kobo Plus abonnement afsluiten via Bol.com en onbeperkt genieten van het Kobo Plus aanbod. Wat je mag verwachten? Honderdduizenden ebooks! Waaronder tienduizenden luisterboeken. Probeer het zelf!

  • Meer dan 100.000 e-boeken
  • Meer dan 10.000 luisterboeken
  • Beschikbaar via Bol.com Kobo app of e-reader
  • Voor 5 verschillende apparaten
  • 30 dagen gratis Kobo Plus!

Kobo Plus gratis downloaden

Wil je Kobo Plus downloaden, gratis en voor niets? Dan zit je uiteraard goed op Downloaden.nl. Met de free download van Kobo Plus gebruik jij deze service liefst 30 dagen gratis. Zo kun je zelf ontdekken of het bij je past. Hoe werkt gratis Kobo Plus downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem
  3. Maak een gratis Kobo Plus account aan en lees & luister je favoriete boeken!

Na afloop van de Kobo Plus proefperiode kies je zelf of je het Kobo Plus abonnement verlengt. Dat kan vanaf €9,99 per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Hoe werkt Kobo Plus – Bol.com?

Kobo Plus is een service die toegankelijk is via Bol.com. Dat werkt erg eenvoudig. Je opent de website of app en gaat naar het kopje ‘Boeken’. Daar selecteer je de boeken van Kobo Plus en dan kan het snuffelen beginnen! Zoek op je favoriete auteur of titel, bekijk klassiekers, ga voor verborgen pareltjes of spot de Kobo Plus nieuwste boeken. Je kunt ook naar bepaalde genres zoeken, aan jou de keus!

De meeste boeken zijn met een Kobo Plus abonnement gratis, maar er zijn enkele uitzonderingen. Heb je bijvoorbeeld een toffe titel gevonden in het aanbod van Bol.com? Dan kun je deze aankopen en synchroniseren met je Kobo e-reader. Zo heb je dus eigenlijk elk e-book binnen handbereik.

Pssst… Nog een leuke tip: bestel je ooit op Bol.com en is je bestelling net geen €20 voor gratis verzending? Dan kun je vanaf €0,01 e-books bestellen, zodat je alsnog van gratis verzending geniet en er meteen een boek bij hebt!

Onbeperkt Kobo Plus boeken

Heerlijk boeken lezen vanaf het strand of in bed, een boek luisteren in de auto of in bad? Met Kobo Plus kan het allemaal. Het enige dat je nodig hebt is de Kobo app (App Store en Google Play) of een Kobo reader. Lees of luister je buiten de deur en wil je voorkomen dat je data-abonnement erdoorheen gaat? Dan kun je ook Kobo Plus boeken downloaden. Ze zijn dan op ieder moment offline beschikbaar, dus zonder internetverbinding.

Kobo Plus e-reader

Als je het maximale uit je Kobo Plus abonnement wilt halen dan kun je het beste kiezen voor een Kobo Plus e-reader. Het voordeel hieraan is dat je kunt inloggen met je Bol.com account (dat kan met andere e-readers niet). Als je deze e-reader niet hebt dan is dat overigens geen probleem, want je kunt alsnog boeken lezen via de Kobo App.

Vind hier een geschikte e-reader

Kobo Plus abonnement delen

Een goed boek gelezen of beluisterd en wil je dit graag delen met anderen? Het Kobo Plus abonnement kun je gebruiken op liefst 5 apparaten tegelijkertijd. Je kunt dus met het hele gezin genieten van één Kobo plus abonnement. Wil je na de gratis Kobo Plus proefperiode het abo verlengen? Dan kies je voor ‘alleen lezen’ of ‘alleen luisteren’ of voor ‘lezen & luisteren’. Zo hoef je niet te betalen als je een van de services niet gebruikt, handig!

Gelukkig hoef je de beslissing voor lezen en/of luisteren niet direct te nemen, want door gebruik te maken van de Kobo Plus gratis download krijg jij toegang tot het complete aanbod. Maak nu je account aan en kies uit honderdduizenden leesboeken en Kobo Plus luisterboeken. Geniet ervan!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is ID3Renamer.