KPN iTV app downloaden

Voortaan al je favoriete programma’s en films bekijken, waar je ook bent? Gebruik dan deze KPN iTV app download en krijg toegang tot een GIGA aanbod aan content!

Wat is KPN iTV app?

KPN iTV app is een dienst van KPN waarmee je toegang krijgt tot een groot aanbod, waaronder films, series, sports en live tv. Je kunt KPN iTV gratis downloaden als je Interactieve TV van KPN hebt. Naast streamen vanuit de applicatie (kijken op je smartphone of uitzenden via KPN iTV Chromecast) kun je iTV KPN online bekijken via desktop, of installeren op je smart televisie. Ideaal!

  • Kijk live tv + raadpleeg de tv-gids
  • Ontdek films, series en sport
  • Programma’s opnemen
  • Sla je favorieten op

Gratis KPN iTV downloaden

Wil je de KPN iTV app downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Je kunt via KPN iTV inloggen door je e-mailadres en wachtwoord óf je abonnementsnummer in te voeren. Indien gewenst blijf je ingelogd, zodat je steeds eenvoudig toegang hebt tot het aanbod. Hoe werkt KPN iTV gratis downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de KPN iTV download via de button.

Voor wie is KPN iTV app?

KPN iTV app is beschikbaar voor iedereen met een internet + tv abonnement van KPN. Het zit dus gratis inbegrepen bij je tv-abonnement. De applicatie is gratis in gebruik. Je streamt via wifi of via je data-abonnement. Houd er rekening mee dat er extra kosten in rekening kunnen worden gebracht als je over je datalimiet komt.

Hoe werkt KPN iTV app?

Nadat je hebt ingelogd, krijg je toegang tot het hele aanbod. Via ‘Start’ zie je de homepage, waarop je onder meer ontdekt wat op het moment populair is en wat er momenteel live speelt. Daarnaast kun je specifiek zoeken op wat je wilt zien, of een van de categorieën bekijken.

Nu op TV & TV Gids iTV

Benieuwd wat er op dit moment op de televisie is? Check dan wat er op dit moment per zender op tv is via de ‘Nu op TV’ button. Je kunt daarnaast de KPN iTV tv-gids raadplegen om per zender en per dag te zien welke uitzendingen er zijn. Iets leuks gevonden maar ben je op dat moment niet thuis? Dan kun je via KPN iTV opnemen!

KPN iTV films & series

Ook voor leuke films en series zit je goed in de KPN iTV app. Zoek op je favoriete genre of titel. Ook kun je sorteren op de hoogste beoordelingen, waardoor je weet dat anderen de content al positief beoordeeld hebben. Alle genres komen bovendien voorbij! Van actiefilms als James Bond en Top Gun, tot komedies en romantische films, maar ook klassiekers als Harry Potter en Avatar. Daarnaast is er ook content voor kinderen beschikbaar. Sla je favorieten op in een lijst als je ze later wilt bekijken.

KPN iTV ESPN & meer sport!

Ook sportzenders ontbreken niet in de KPN iTV app. Zo krijg je toegang tot ESPN, zodat je geen enkele voetbalwedstrijd meer mist. Of wat dacht je van Eurosport snooker en skiën, tennis, golf, et cetera. Ook voor liefhebbers van sportcommentaar is er genoeg te vinden. Ga simpelweg naar KPN iTV Sport en ontdek wat deze applicatie jou allemaal te bieden heeft.

App KPN iTV buitenland

Groot voordeel van de app KPN iTV is dat je toegang hebt tot de programma’s in heel Europa, dus ook Nederlandse content. En dat is echt niet altijd zo, want door uitzendrechten kunnen sommige Nederlandse apps niet werken in het buitenland. Op de camping in Frankrijk, aan het genieten aan het strand van de Middellandse zee?  Jij kijkt je favoriete series, films en programma’s waar en wanneer je maar wilt!

Probeer de KPN iTV app download!

KPN iTV downloaden? Wij zeggen doen als je een tv-abonnement bij KPN hebt. Het is immers een gratis service waarmee je veel content tot je beschikking krijgt. Zo kun je misschien ook weer besparen op een extra streamingsdienst. Check klassieke films, de spannendste series en live sport en programma’s. Enjoy!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Blinkist.