Download Cyberlink PowerDVD 20 Essential

Cyberlink PowerDVD 20 Essential

Complet media­centrum

Af­spelen en streamen

Glas­helder geluid

Sublieme beeld­kwaliteit

8 / 10

Klik op de knop om je download te starten..

Download voor Windows Downloaden is gratis en snel!

Download hier gratis een free trial van Cyberlink PowerDVD: de beste mediaplayer die er te vinden is. Cyberlink PowerDVD is ook prima te gebruiken als media center.

Cyberlink PowerDVD is een ontzettend uitgebreide mediaplayer  en media center en vooral fijn om content van je laptop, tablet of smartphone naar je televisiescherm te streamen. Je kunt met PowerDVD namelijk de sfeer van een bioscoop nabootsen in je eigen woonkamer.

PowerDVD is een noodzakelijkheid als je video's op je PC of home entertainement systeem af wilt spelen. Het zit barstensvol unieke functies om de kijk- en luisterervaring naar films, series, muziek en foto's optimaal te maken. Streef jij ernaar om thuis hét bioscoopgevoel te creëeren? In Cyberlink PowerDVD vind je alle mogelijkheden om het maximale uit je 4k of HDR tv te halen!

Cyberlink PowerDVD gebruiken

Kies in het duidelijke startscherm simpelweg wat je af wilt spelen: series, films, DVD of Blu-Ray, video's, foto's, muziek of een zelf gemaakte afspeellijst. Daarna kun je makkelijk een keuze maken in wat je wilt kijken. Het programma maakt automatisch verbinding met online databases, waardoor informatie zoals beschrijving, filmposter en biografie meteen zichtbaar zijn. 

Ook is het mogelijk om direct via Cyberlink PowerDVD naar YouTube-video's te zoeken en deze te bekijken. Ook andere videostreamingsplatformen worden ondersteund. 

Verder kun je kiezen of je het programma gebruikt in 'tv-modus' of 'PC-modus'. Via bluetooth kun je Cyberlink PowerDVD namelijk naar je televisie streamen. Zo zijn de juiste instellingen voor de beste kijkervaring meteen goed afgesteld!

Belangrijkste functies:
  • Geoptimaliseerde groot scherm modus
  • Glashelder geluid
  • Media casten naar je televisiescherm
  • Ondersteuning 3D, 360-graden video's én VR-brillen
  • Werkt als multimedia afstandsbediening
  • Laadt super snel
  • Vlekkeloos afspelen van ultra HD 4K en 120/240 fps
  • Direct foto's of video's uploaden naar Facebook en Flickr
  • YouTube-video's afspelen

Ben je op zoek naar een media center dat echt helemaal gratis is? Kijk dan eens naar Kodi. Kodi heeft minstens net zoveel opties als Cyberlink PowerDVD en je hoeft er niet voor te betalen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is TagScanner.