Storytel downloaden

Krijg je geen genoeg van het lezen en luisteren van boeken? Dan is Storytel een perfecte keuze voor jou. En met de Storytel download op deze pagina geniet je maar liefst 14 dagen gratis van deze service!

Wat is Storytel?

Storytel is een lees- en luisterboeken service waarmee je toegang krijgt tot meer dan 300.000 boeken. Van bestsellers tot de nieuwste romans, maar ook biografieën en kinderboeken komen in het aanbod voorbij. Daar krijg je echt niet zomaar genoeg van. Ontdek nieuwe toppers of ga voor good old time classics, aan jou de keuze!

 • Meer dan 300.000 boeken
 • Luister en lees onbeperkt
 • Zet favorieten in je bibliotheek
 • Download en lees en luister offline
 • Van kinderboeken tot spannende romans
 • Nederlandse, Engelse en andere talen boeken!
 • 14 dagen gratis boeken luisteren en lezen!

Storytel gratis downloaden

Kun je niet wachten om je favoriete boek te beluisteren en wil je Storytel downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Maak gebruik van de Storytel gratis proefperiode en geniet. Hoe werkt gratis Storytel downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem
  Storytel: Windows of Mac
  Storytel app: Android of iOS
 3. Maak een gratis Storytel account aan en luister onbeperkt!

Na de gratis Storytel proefperiode zit je nergens aan vast. Je Storytel abonnement opzeggen kan op ieder moment. Uiteraard kun je ook verlengen als je enthousiast bent!

Hoe werkt Storytel Nederland?

Met Storytel krijg je toegang tot duizenden boeken. Zoek in de Storytel app op auteur of titel, of scrol door bepaalde genres. Ook kun je je laten inspireren door aanbevelingen of de meest gelezen boeken van het moment. E-books lezen of luisteren? Dat bepaal jij!

Wat dacht je van de Baantjer reeks, of de boeken van Lucinda Riley, auteur van De Zeven Zussen. Schrijvers als Simone van der Vlugt, B.A. Paris, Rutger Bregman, Elke Wiss en Marion Pauw. Of juist kinderboeken van Paul van Loon en Carry Slee. Van de leukste bestsellers tot onontdekte titels, daar kun jij voorlopig mee vooruit.

De Storytel app

De app van Storytel werkt super eenvoudig. Na inloggen zie je direct een overzicht van tal van Storytel boeken. Nu is het aan jou de keus om je favorieten te selecteren. Lees previews, kijk wat anderen van de boeken vinden en ontdek aanbevelingen. En staat het boek je na een tijdje toch niet aan? Dan ga je gewoon verder naar de volgende.

Lees of luister je graag in een andere taal? Stel dan via je profiel de gewenste taal in. Je kunt Storytel in het buitenland gebruiken, maar houd er rekening mee dat niet alle content in ieder land beschikbaar is. Daarom is het aan te raden om vooraf al je favorieten in je bibliotheek op te slaan, zodat jij alles binnen handbereik hebt. En zit je in het vliegtuig? Zelfs in vliegtuigmodus kun je je gedownloade boeken luisteren en lezen.

Offline boeken downloaden

Wil je boeken luisteren zonder door je data-abonnement heen te gaan? Dan kun je dus boeken downloaden om ze op een later moment te lezen en te luisteren. Heerlijk voor op vakantie, in de trein of waar je maar wilt.

Storytel reader

Lees je graag op een reader? Dan is de Storytel ereader wellicht iets voor jou. Deze is via Coolblue verkrijgbaar voor het aantrekkelijke bedrag van €99,99 (prijs mogelijk aan verandering onderhevig). Je schakelt eenvoudig tussen lezen en luisteren via deze geavanceerde reader. Zowel warm als koud licht is ingebouwd en bovendien weegt hij bijna niets. Verbind de reader van Storytel in een handomdraai met je Storytel account en ervaar zelf het gemak van dit fijne apparaat!

Bekijk hier de Storytel reader

Storytel abonnement afsluiten

Je kunt gratis Storytel proberen, 14 dagen lang. Wil je daarna je abonnement op Storytel verlengen? Dan zijn er verschillende opties. Met het Storytel Unlimited abonnement kun je onbeperkt luisteren en lezen, alsook offline boeken opslaan. Je kunt twee profielen aanmaken (volwassene en kind) en met één profiel tegelijk lezen en luisteren.

Liever met meerdere gebruikers gelijktijdig gebruikmaken van Storytel? Kies dan voor het Storytel Family abonnement voor twee volwassenen en twee kinderen, of het Storystel Family Plus abonnement voor nog meer gebruikers.

Pak de Storytel aanbieding: 14 dagen gratis!

Voordat je Storytel kosten gaat maken… Gebruik je uiteraard de Storytel gratis download via Downloaden.nl. Kies voor het Storytel proefabonnement en luister in je auto, in bad, op vakantie of lekker vanuit je luie stoel. Je kunt er ook voor gaan zitten en gaan lezen, net wat je voorkeur geniet. Enjoy!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Mediaspeler.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is MP3 Juice.