Amigabit Data Recovery downloaden

Met Amigabit Data Recovery kun je zonder problemen verloren bestanden herstellen en terug op je computer zetten.

Heb je per ongeluk een map met foto's gewist en vervolgens de prullenbak leeg gemaakt? Een SD-kaart geformatteerd zonder eerst te controleren of deze leeg was? Is je computer gecrashed en zijn hierbij foto's en andere data verloren gegaan? Grote kans dat je dan nu met je handen in het haar zit. Want die foto's en andere bestanden wilde je helemaal niet kwijt! Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg manieren om deze data weer tevoorschijn te toveren, zodat jij ze veilig op je computer kunt zetten.

Amigabit Data Recovery: nooit meer bang zijn dat je bestanden voorgoed kwijt bent

Door Amigabit Data Recovery gratis te downloaden, hoef je niet bang te zijn om foto's, video's, muziek, emails, documenten, programma's en ZIP-bestanden voorgoed kwijt te raken. Ook al denk je dat bestanden door een crash, verwijderen, het plots afsluiten van de PC of een ander ongelukje echt weg zijn: Amigabit Data Recovery haalt ze voor je terug!

5 verschillende functies

Amigatbit Data Recovery biedt 5 verschillende functies aan. Hierdoor kun je snel dat ene fotootje vinden dat per ongeluk de prullenbak is in gegaan, maar je herstel er net zo makkelijk een complete schijf of map mee. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet:

1. Volledig herstel: Veilig herstel van bestanden die verloren zijn gegaan in wat voor situatie dan ook. Of je ze nu per ongeluk hebt verwijderd, of dat ze kwijt zijn geraakt tijdens een crash.
2. Sneltoets herstel: Is je computer gecrashed en is er een bepaalde map met foto's of andere bestanden verloren gegaan? Met een speciale sneltoets - die je zelf kunt instellen - start je meteen het herstelproces. 
3. Snel herstel: Per ongeluk de prullenbak geleegd terwijl er belangrijke bestanden in stonden? Dan kun je deze met 'snel herstel' makkelijk terugzetten.
4. Geformatteerd herstel: Heb je je PC per ongeluk geformatteerd? Geen paniek. Deze modus herstelt en vindt snel alle bestanden die zijn verwijderd tijdens dat proces.
5. Ruwe data herstel: Met deze zeer intensieve scan kun je zelfs data redden van kapotte en geformatteerde externe opslagmedia of bestandssystemen.

Ben je tevreden over het programma? Dan kun je na een gratis test-periodevan 30 dagen Amigabit Data Recovery in zijn geheel aanschaffen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SpotAuditor.