Genie Timeline downloaden

Genie Timeline is een backup programma waar je je leven lang van op aan kunt. Een keer de instellingen perfectioneren en voor altijd zeker dat mappen, bestanden, data en privacy gewaarborgd zijn. Genie Timeline werkt constant op de achtergrond, zodat iedere verandering aan bestanden en mappen wordt meegenomen in de backup.

Waarom Genie Timeline downloaden?

Werk je met belangrijke bestanden op je computer? Staat jouw harde schijf vol met foto's van je gezin, familie, vakanties en andere memorable momenten? Dan is het extra zuur als je het slachtoffer wordt van een crash, ransomware, of als je per ongeluk wat verwijdert. 

Genie Timeline maakt backups van belangrijke documenten, maar ook van video's en instellingen. Zo weet je zeker dat je nooit iets als verloren hoeft te beschouwen!

Interface en gebruik van Genie Timeline

Genie Timeline heeft een simpele, maar doeltreffende interface. In het hoofdmenu selecteer je eerst de locatie van een backup; waar wil jij dat de backup wordt opgeslagen? Daarna start de software met een scan om bestanden op te sporen. Je kunt hierbij alles laten opnemen, of kiezen e-mails, documenten, video's, muziek, afbeeldingen, favorieten, instellingen, etc. Het is zeer makkelijk om te (de)selecteren wat jij in de backup wilt hebben.

Als extra beveiliging, kun je de backup ook nog voorzien van encryptie of een wachtwoord. Zo kunnen kwaadwillenden niet alsnog je data stelen.

Kenmerken van Genie Timeline:

  • Strakke, gebruiksvriendelijke interface
  • Maakt snelle back-ups
  • Selecteer zelf de bestanden
  • Noodherstel functie (enkel bij de betaalde versie)

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Recuva.