Advanced Systemcare PRO downloaden

Advanced SystemCare is dé software die je nodig hebt voor een snelle en veilige computer. Op Downloaden.nl kun je Advanced SystemCare gratis downloaden!

Wat is Advanced SystemCare voor Windows?

Advanced Systemcare van IObit is een Nederlandstalig programma voor het totale onderhoud van je pc en besturingssysteem. De systeemprestaties worden geoptimaliseerd en er zijn mogelijkheden om je schijven te defragmenteren. Het lijkt op CCleaner.

Daarnaast bevat de software opschoonfuncties voor elk denkbaar systeemonderdeel. Zo ben je in een mum van tijd af van onbruikbare, verouderde, dubbele en dubieuze bestanden. En dat betekent: meer vrije schijfruimte om data op te slaan die wel belangrijk zijn.

Door regelmatig een scan van Advanced Systemcare uit te voeren, verleng je de houdbaarheid van je computer. Zo houd je een hoop geld over, dat je normaal aan dure reparaties of nieuwe apparaten had uitgegeven.

Advanced SystemCare downloaden gratis

Wil je geld besparen en gratis je pc en besturingssysteem onderhouden? Dan is deze download echt iets voor jou. De tool wordt ondersteund door Windows 10, 8, 7, Vista en XP. Probeer het zelf en ga voor een langere houdbaarheid van je computer, alsook een hogere snelheid. Hoe werkt gratis Advanced SystemCare downloaden?

 1. Installeer op een Windows pc
 2. Start de Advanced SystemCare download via de button
 3. Start direct met Windows onderhoud

Hoe werkt Advanced SystemCare?

Na het opstarten van Advanced SystemCare kun je het werk direct overlaten aan de AI-modus van het programma. Met deze slimme technologie wordt er een gepersonaliseerd plan gemaakt voor het wissen van overbodige bestanden, caches en restanten van toepassingen. Het kost je slechts één klik per dag om altijd van een snelle en schone pc te genieten.

Gebruikers zijn in Advanced SystemCare reviews erg te spreken over de gebruiksvriendelijkheid en de functies van deze tool. Het is het ideale programma om de pc-ervaring te optimaliseren.

Gemakkelijke interface

De interface van Advanced SystemCare is strak ontworpen, zodat meteen alle functies duidelijk zijn. Door een klik op 'Snel onderhoud' schoon je het systeemregister op, verwijder je malware en repareer je kapotte snelkoppelingen. Heeft je pc een écht grondige schoonmaak nodig? Dan kies je voor de optie 'Diep onderhoud'. Niet alleen junkfiles en andere onnodige bestanden zijn dan de klos, ook je schijven worden gedefragmenteerd.

Het programma valt vooral op door de tientallen kleine extra functies in de gereedschapskist. Met deze sub-programmaatjes maak je bijvoorbeeld werkgeheugen vrij, bepaal je welke software Windows automatisch opstart en ga zo maar door.

Functies Advanced SystemCare

 • Opschonen, repareren en optimaliseren van het systeem
 • Ultieme systeem tune-up voor de beste prestaties
 • Tot 300% sneller internet
 • Vang dieven van je apparaat met faceID
 • Realtime opschoning van het RAM-geheugen
 • Grondige opschoning van het Windows register
 • Prestaties van de harde schijf verbeteren
 • Alle veiligheidslekken worden opgespoord en gemaakt
 • Beste bescherming van je privacy die er te vinden is
 • PC tot 200% sneller opstarten
 • Gratis updaten naar nieuwe versies
 • Werkt zelfstandig op de achtergrond

Advanced SystemCare updates en PRO

Advanced SystemCare brengt regelmatig updates uit, waarin steeds weer verbeteringen zijn doorgevoerd. Op moment van schrijven is Advanced SystemCare 14 beschikbaar. Verbeteringen in de update zijn bijvoorbeeld het slimmer en grondiger opruimen van (junk)files, een verbeterde beveiliging voor surfen en een hogere internetsnelheid. Door middel van intelligente opschoning maak je automatisch RAM-geheugen en schrijfruimte vrij.

Wil je gebruikmaken van alle uitgebreide functies, dan kun je voor enkele tientjes upgraden naar Advanced SystemCare PRO. Met de gratis versie krijg je toegang tot alle basisfuncties voor het versnellen van een of meerdere pc’s. Door hier gebruik te maken van de download kun je kiezen tussen de gratis en de PRO-versie. Je kunt natuurlijk ook gewoon starten met de gratis versie, want upgraden kan ook later nog. Probeer het zelf en maak je pc sneller in een handomdraai!

Meer programma's van IObit ontdekken? Kijk dan ook eens naar IObit Uninstaller of Driver Booster.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SyncBackFree.