IObit Uninstaller downloaden

Is je Windows pc traag? Probeer je computer dan vrij te maken van onnodige software. Download IObit Uninstaller gratis via Downloaden.nl, dan is dit klusje zo geklaard!

IObit Uninstaller voor Windows

Met IObit Uninstaller kun je software volledig van je Windows computer verwijderen, zelfs als dat niet op reguliere wijze lukt. Soms wordt er bijvoorbeeld ongewenste software op de achtergrond geïnstalleerd die hardnekkig te verwijderen is. IObit detecteert de gebundelde software en verwijdert het.

  • Verwijdert ongewenste software, Windows Apps & Browser Plug-ins
  • Ondersteunt Windows 10, 8.1 en 8, 7, Vista en XP
  • Na gebruik een schonere en snellere pc

IObit Uninstaller downloaden gratis

Wil je gratis IObit Uninstaller downloaden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Volg de stappen en start direct met het opschonen en versnellen van je Windows pc. Hoe werkt IObit Uninstaller gratis downloaden?

  1. Gebruik de IObit download op een Windows pc.
  2. Start de download via de button.
  3. Open het programma en start direct!

Hoe werkt IObit Uninstaller?

Start met IObit en verwijder binnen no-time alle ongewenste applicaties. Uit IObit reviews komt naar voren dat Windows-gebruikers zeer te spreken zijn over dit programma. Zo geven ze aan dat hun pc sneller is, dat de tool gebruiksvriendelijk is en zelfs achtergebleven resten op harde schijf of SSD verwijdert.

Soepeler en gezonder systeem

IObit Uninstaller start met het uitvoeren van een uitgebreide scan. Je krijgt een lijst met programma’s die je optioneel in één klik allemaal kunt verwijderen. Je kunt overigens ook ervoor kiezen om betaalde software te bewaren.

Heb je tijdens het installeren van programma’s van die irritante toolbars en plug-ins (per ongeluk) mee geïnstalleerd? Ook daar kom je met IObit gelukkig gemakkelijk vanaf, of dat nu op Edge, Internet Explorer, Firefox of Chrome is. Ook blokkeert het programma browsermeldingen.

IObit Uninstaller updates

Op moment van schrijven is de laatste versie IObit Uninstaller 10 op de markt. Hierbij zijn verschillende updates doorgevoerd ten opzichte van z’n voorganger. Zo kan hij tot 30% meer software identificeren en nóg meer hardnekkige software lozen (zoals MPC-HC, Rockstar Games en IntelliJ IDEA). Bij gebruik van IObit Uninstaller krijg je altijd een melding indien er een update voor het programma beschikbaar is.

IObit Uninstaller PRO

Je kunt IObit gratis downloaden, maar je kunt optioneel ook upgraden naar IObit Uninstaller PRO. Voor slechts €20 krijg je toegang tot een aantal extra functies. Zo kun je bijvoorbeeld alle ongewenste wijzingen ongedaan maken die tot stand zijn gebracht tijdens het downloaden van de software. Met gratis IObit Uninstaller krijg je overigens toegang tot de belangrijkste basisfuncties voor het opschonen van het systeem, dus je kunt deze eerst gratis downloaden en daarna altijd nog beslissen of je wilt upgraden.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Calibre.