IObit Driver Booster downloaden

Last van hardware die niet optimaal presteert? Met Driver Booster van IObit wordt dat probleem opgelost. Via Downloaden.nl download je Driver Booster gratis en houd je voortaan je drivers up-to-date.

Driver Booster voor Windows

Met Driver Booster kun je hardwareproblemen oplossen en diverse gamecomponenten en stuurprogramma’s updaten. Hierdoor kun je voortaan optimaal gebruikmaken van games, video en geluid.

  • Scant database van ruim 3,5 miljoen drivers en gamecomponenten
  • Stuurprogramma’s worden geüpdatet
  • Indien de officiële stuurprogramma’s ontbreken, worden ze geïnstalleerd
  • Aangeboden drivers komen direct van officiële ontwikkelaars en voldoen aan de Microsoft WHQL-eisen, zodat veiligheid gegarandeerd is
  • Maakt herstelpunten aan vóór het updaten
  • Compatibel met Windows 10, 8,1 & 8, 7, Vista en XP

IObit Driver Booster downloaden gratis

Driver Booster gratis downloaden? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. Laat je hardware voortaan weer optimaal presteren en heb geen last meer van slechte beeld-, geluid- en videokwaliteit. Maak geheugen vrij en laat je systeem optimaal presteren. Hoe werkt gratis Driver Booster downloaden?

  1. Installeer op een Windows pc
  2. Start de Driver Booster download via de button
  3. Start direct met scannen en updaten

Hoe werkt Driver Booster?

Het grote voordeel aan het programma Driver Booster is dat deze veel tijd en moeite uitspaart om je systeem optimaal te laten presenteren. Het kan lastig zijn om zelf uit te zoeken waar de oorzaak ligt van verminderde of slechte systeemprestaties. Driver Booster doet dit werk automatisch voor jou. Uit Driver Booster reviews blijkt dan ook dat gebruikers de tool aanraden als een must-have programma voor op iedere pc.

Los Windows problemen op

Soms kan het zijn dat je pc niet optimaal presteert. Dit is gemakkelijk op te lossen met Driver Booster. Maar ook als je ten einde raad bent door een crash, blauw scherm of traag internet dan komt het programma goed van pas. Problemen die gerelateerd zijn aan de driver worden gedetecteerd en opgelost.

Dit gebeurt bijvoorbeeld door het juiste netwerk, audio, graphics drivers en andere stuurprogramma’s te installeren of bij te werken. Zo worden geluidsproblemen, netwerkfouten, slechte resoluties en andere hardwareproblemen snel opgelost. Driver Booster maakt overigens herstelpunten aan alvorens de tool gaat updaten.

Sneller werken en gamen

Nadat je het programma voor de eerste keer hebt gedraaid en alles hebt bijgewerkt, kun je het programma voortaan automatisch zijn werk laten doen. Schakel de automatische updates in en voorkom handmatig werk. Zo worden verouderde drivers op de achtergrond efficiënt gescand en bijgewerkt, zonder dat je er last van hebt. Zo blijven je favoriete games en programma’s altijd soepel draaien.

Offline drivers updaten

Moet je je netwerkdriver bijwerken, maar werkt je internet niet? Erg onhandig, maar gelukkig kan Driver Booster dat oplossen met de functie Offline Driver Updater. Hiermee kun je de juiste drivers opstarten, bijvoorbeeld voor het maken van een back-up, het formatteren of het opnieuw installeren van de pc.

Driver Booster updates en PRO

Driver Booster brengt regelmatig updates uit, die je gratis kunt installeren. Op moment van schrijven is Driver Booster 8 of Macbooster 8 voor Mac gebruikers op de markt. Verbeteringen in deze versie zijn onder andere dat de snelheid van installeren verhoogd is en dat je voortaan kan aangeven welke drivers voor jou prioriteit hebben.

Ben je een actieve gamer? Dan kan upgraden naar Driver Booster Pro een interessante optie zijn. Hiermee krijg je toegang tot nóg meer functionaliteiten die bijdragen aan een soepelere game-ervaring. Je kunt overigens altijd nog beslissen of je een upgrade doet en starten met de gratis Driver Booster download.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Iolo System Mechanic.