MacBooster downloaden

Wil jij je Mac wel eens compleet uitpluizen en direct repareren? Dan raden wij IOBit Macbooster aan. Deze tool biedt het totaalpakketje: optimalisatie, onderhoud en veiligheid. Naast het opsporen van troep, verwijdert MacBooster dit dus en zorgt het programma ervoor dat het ook niet meer terug komt.

MacBooster downloaden doe je op Downloaden.nl!

MacBooster voor Mac

MacBooster is een tool van IObit, een software aanbieder van tal van handige programma’s voor het opschonen, veiliger en sneller maken van je apparaten. Heb je een Windows pc? Kijk dan bij IObit Advanced SystemCare.

Kenmerken van MacBooster:

  • Verwijdert dubbele bestanden
  • Photo Sweeper: verwijdert dubbele foto's
  • (Large file) cleaner: spoort (grote en oude) bestanden op en verwijdert
  • Verwijdert meer dan 20 types junkfile
  • Security center: beveiliging en virusscanner
  • Compatibel met OS X 10.9 of later

MacBooster gratis downloaden

Tijd om je Mac onder de loep te nemen? Dan kun je MacBooster downloaden, gratis en voor niets. Deze gratis versie ondersteunt het scannen en optimaliseren van bestanden. Met de Pro versie kun je ook bepaalde softwareproblemen oplossen. Hoe werkt (gratis) MacBooster downloaden?

  1. Start de download op een Mac
  2. Kies tussen MacBooster free of MacBooster Pro versie
  3. Start direct met de scan van jouw iMac of MacBook

Hoe werkt MacBooster?

Zoals je ziet biedt MacBooster een complete oplossing om je trage of vervuilde iMac of MacBook weer op te poetsen. Bij het opstarten van de MacBooster download kun je direct testen hoe jouw computer er aan toe is. Vervolgens wordt het niet veel moelijker: naast het inzien van data en gebruikte ruimte kun je op de knop 'Fiksen' drukken om de problemen op te lossen.

Dubbele bestanden verwijderen

MacBooster zorgt ervoor dat je Mac functioneert hoe het hoort. Ideaal is de photo sweeper en de detector voor dubbele bestanden. Dit zal jouw computer weer veel sneller maken. En dat niet alleen, het zorgt er ook voor dat jouw bestanden veel gestructureerder opgeslagen zijn. Je hebt er immers normaal gesproken niets aan om meerdere keren hetzelfde bestand op verschillende locaties te bewaren.

Startup optimization

Third party apps kunnen er nog wel eens voor zorgen dat je computer een stuk trager wordt, zeker bij opstarten. Met MacBooster zorg je voor het verwijderen van de cache en het deleten van onnodige files. De tool schoont je disk op en zorgt ervoor dat je sneller kunt werken.

Internetbeveiliging

Last but not least heeft MacBooster een eigen virusscanner, zodat je beschermt bent tegen allerlei troep. Met real-time protection word je beschermd tegen hackers, adware, malware, spyware en andere online aanvallen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Veilig online.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Avira Rescue System.