IObit Smart Defrag downloaden

Wil je je Windows pc snel en grondig defragmenteren voor de beste prestaties van je harde schijf? Op deze pagina van Downloaden.nl vind je de ideale tool: Smart Defrag van IObit!

IObit Smart Defrag voor Windows

Een trage computer is erg vervelend, daar zijn we het eigenlijk allemaal wel over eens. Een van de belangrijkste oorzaken daarvan is schijffragmentatie. Met IObit Smart Defrag is deze issue zo opgelost. Gebruik het programma voor een snellere computer!

  • Pc sneller opstarten
  • Algehele snellere pc en toegang tot gegevens
  • Verbeteren van diskprestaties
  • Uitstekende defragsnelheid
  • Games sneller laden
  • Ondersteunt door Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista en XP

IObit Smart Defrag downloaden gratis

Wil je gratis Smart Defrag downloaden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Na installatie kun je direct de harde schijven defragmenteren en de SSD’s trimmen. Zo ga je voor een sneller systeem. Hoe werkt IObit Smart Defrag gratis downloaden?

  1. Start de download via de button.
  2. Installeer Smart Defrag op een Windows pc.
  3. Open het programma en start direct.

Hoe werkt IObit Smart Defrag?

Smart Defrag is voorzien van een uitstekende defragmentatie engine die multithreading ondersteunt. Hiermee ga je voor ultra snelle en stabiele defragmentatie. Dit kan ook met grote bestanden. Op die manier wordt de lees- en schrijfsnelheid van de harde schijf vergroot.

De tool is slim ingericht en zal altijd automatisch de beste methode kiezen voor de betreffende schijf. Dit maakt het programma voor jou gemakkelijk in gebruik, zonder veel kennis te hebben over het proces van defragmenteren.

Real-time diagnoses

Je kunt de status van de harde schijf bekijken in real-time. Hierbij kun je denken aan de temperatuur en het gebruik. Op basis van de diagnose worden aanbevelingen gedaan. Het kan ook zijn dat je er juist door deze real-time controle achter komt dat problemen niet veroorzaakt worden door de harde schijf. Dan weet je dat het probleem van de trage pc ergens anders ligt.

Snellere opstarttijd

Het is nou eenmaal een feit dat naarmate de Windows computer veroudert, dat hij tevens trager wordt. Dat is vooral merkbaar aan een langere opstarttijd van het systeem. Met Smart Defrag kun je bestanden op de HDD schijf configureren. Dat resulteert in sneller opstarten, echt ideaal!

Optimaal gamen

Speel je regelmatig spellen op de pc? Dan is het vast vervelend als je tijdens het opstarten lang moet wachten. Ook dat wordt opgelost met Smart Defrag. In de tool kun je de spellen selecteren die je wilt defragmenteren, waardoor die spellen een stuk sneller zullen laden tijdens het opstarten.

Gratis updates en Smart Defrag Pro

Op moment van schrijven is Smart Defrag 6 op de markt. De tool wordt eens in de zoveel tijd bijgewerkt, waardoor je van extra functies geniet die jouw systeem nog beter laten presteren. Je kunt de gratis versie downloaden, maar kunt ook kiezen voor Smart Defrag Pro.

Bij die laatste optie (€20 per jaar) krijg je toegang tot extra functies, waaronder snellere toegang tot documenten en de defragmentatie van registerbestanden. Ook krijg je 24/7 ondersteuning. Je kunt natuurlijk ook starten met de gratis versie en later alsnog upgraden. Gebruik hieronder de Smart Defrag download en kies zelf voor welke versie je gaat.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Driver Easy.