MediaFire downloaden

Op de meest eenvoudige manier bestanden opslaan en delen? Ontdek deze gratis MediaFire download en ervaar de voordelen van deze slimme service voor bestandsbehoeften.

Wat is MediaFire?

In de basis is MediaFire een tool waarmee bestandsopslag makkelijker wordt gemaakt. Je kunt foto’s, video’s, audio en documenten opslaan, en ook nog eens met één klik op de knop delen. Ideaal als je de workflow wilt vereenvoudigen. MediaFire is erg populair en wordt zowel veel gebruikt door bedrijven als particulieren die een oplossing zoeken voor het slim opslaan en delen van bestanden.

  • Eenvoudig opslaan en delen van bestanden
  • Ideaal voor back-ups, tot 50 GB vrije ruimte
  • Geen bandbreedte of downloadlimiet voor downloads
  • Upload tot duizenden bestanden tegelijkertijd
  • Toegang vanaf iedere locatie
  • Meer dan 150 miljoen gebruikers

Gratis MediaFire downloaden

Enthousiast over MediaFire? Met deze gratis MediaFire download ga je direct aan de slag! Soms kun je wat advertenties krijgen. Wil je dit niet? Dan zou je optioneel kunnen upgraden naar MediaFire Pro, advertentievrij en tot 1 TB opslagruimte (dus extra veel). Deze laatste optie wordt vaker gekozen door grote bedrijven en beroepsfotografen. Probeer eerst de gratis versie en beslis daarna of je wilt upgraden.

Kies het juiste besturingssysteem en start de gratis MediaFire download via de button.

Hoe werkt MediaFire?

MediaFire is een soort overzicht voor het bewaren van bestanden en het optioneel delen ervan. Vanuit het handige dashboard kan dat delen met een klik op de knop. Verder kun je ook eenvoudig bestanden terug zoeken en ze bijvoorbeeld sorteren op recentheid en naam. ‘File storage made easy’!

  • Voordelen: eenvoudig in gebruik, razendsnel en grote opslagcapaciteit, geen downloadlimieten.
  • Nadeel: Reclame in gratis versie kan als hinderlijk ervaren worden.

Bestanden delen MediaFire

Wil je met MediaFire bestanden delen, dan kan dat op verschillende manieren. Zo stuur je een link per e-mail of social media. Je kunt zelfs bestanden delen op internet. Of hele mappen en projecten delen. Je bent vrij in de file types die je deelt. Dit met onbeperkte bandbreedte en zonder downloadlimiet.

MediaFire veilig in gebruik

Jij bepaalt wie wat kan downloaden en hoe vaak. Zo kun je bijvoorbeeld ook instellen dat een link niet deelbaar is en dat de download slechts eenmalig beschikbaar is. Dat maakt de tool dan ook erg geschikt voor het delen van gevoelige persoonlijke informatie of belangrijke werkdocumenten.

MediaFire back-up

MediaFire wordt ook veel ingezet ter back-up. Je hebt tot 50 GB aan vrije ruimte en de losse bestanden kunnen maximaal 4 GB groot zijn. Je hoeft bestanden dus niet per se te delen, want je kunt dit handige programma ook gewoon gebruiken als opslaglocatie. Door de grote opslagruimte is er genoeg plek voor alle belangrijke bestanden.

Overal toegang tot MediaFire

Maak gebruik van de MediaFire app of gebruik MediaFire desktop. Door in te loggen op je account heb je belangrijke documenten altijd beschikbaar. Maar ook voor persoonlijk gebruik is het interessant. Wat dacht je van de opslag van grappige home video’s, of je eigen muziekcollectie? Je hebt toegang waar en wanneer je wilt!

MediaFire Pro

Zoals benoemd kun je met de gratis MediaFire versie al heel wat! Grote bedrijven willen mogelijk de opslagruimte uitbreiden tot 1 TB, wat mogelijk is met een MediaFire Pro account (vanaf $5,83 p.m.). Je ziet dan geen advertenties en kunt zelfs rechtstreeks vanuit het eigen netwerk afbeeldingen delen, zonder MediaFire.com of de app te gebruiken. Je krijgt extra functies voor bulkdownloads en kunt tot slot instellen dat bestanden maar via één computer te downloaden zijn. Dat is ideaal bij extreem gevoelige informatie.

Free MediaFire download!

Upgraden kan natuurlijk altijd nog, dus waarom niet beginnen met de gratis versie? Je maakt je account aan en krijgt toegang tot de functies. Hierbij kies je voor desktop of app. Je kunt het ook op meerdere apparaten downloaden, zodat je steeds kunt switchen en eenvoudig bestanden kunt overzetten van het ene naar het andere apparaat. Succes en geniet van deze handige service!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Driver Easy.