Sidebar Diagnostics downloaden

Met Sidebar Diagnostics ben je altijd op de hoogte van de staat van je computer. De app zorgt voor een sidebar op je scherm, zoals de naam al aangeeft. Hierop staat simpel aangegeven wat je graag wilt weten over je computer: CPU verbruik, bruikbare schijfruimte, GPU status, hoeveel RAM er wordt verbruikt, etc.

Je kunt de app compleet aanpassen aan je eigen voorkeuren. Om te beginnen kun je kiezen welke informatie je graag wilt zien per component. Ook kun je de kleuren, lettertypen en andere aspecten van de sidebar aanpassen. Andere aanpassingen gaan over de werking van de app. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de app automatisch verdwijnt of dat je door de sidebar heen kunt klikken. Op die manier sluit de app perfect aan op de huidige layout van je PC en zit deze ook niet in de weg. Je ziet in een oogopslag wat de status is van je PC, zonder dat je allerlei menu's hoeft te openen. Handig!

De app is gratis en werkt op alle versies van Windows. Er worden niet veel MB's schrijfruimte ingenomen en de installatie is binnen een paar seconden voltooid.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Ashampoo WinOptimizer .