Recuva downloaden

Wil je Recuva voor Windows downloaden en zo al je verwijderde bestanden terughalen? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl!

Recuva voor Windows

Een belangrijk bestand per ongeluk verwijderd? Je geheugenkaartje met vakantiefoto’s geformatteerd, maar de foto’s nog niet opgeslagen? Het overkomt iedereen wel eens. Gelukkig kun je met Recuva deze verwijderde bestanden opsporen en terughalen.

 • Verwijderde bestanden opsporen en herstellen
 • Zelf locatie kiezen of volledige scan uitvoeren
 • Ook opsporen via USB’s en externe kaarten, zoals digitale camera of MP3 speler
 • Voor verschillende typen files, van documenten en foto’s tot muziek, video en e-mail
 • Ook tegenovergestelde optie: bestanden voorgoed verwijderen

Recuva downloaden gratis

Wil je Recuva downloaden en bestanden herstellen of juist voorgoed verwijderen? Dan is deze pagina van Downloaden.nl the place to be. Via de Recuva download krijg je direct toegang tot de gratis versie van dit programma met geavanceerde file recovery. Hoe werkt gratis Recuva downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Installeer het op een apparaat met het Windows besturingssysteem
 3. Kies voor Recuva Free en start direct met het terughalen van bestanden

Hoe werkt Recuva?

Als je Recuva opstart, krijg je de vraag om de Recuva Wizard te gebruiken om verwijderde bestanden terug te halen. Deze wizard is erg eenvoudig en dus ook ideaal voor beginnende gebruikers:

 1. Geef aan welk bestandstype je wilt herstellen. Je hebt de keuze uit Afbeeldingen, Muziek, Documenten, Video’s, Gecomprimeerde bestanden, E-mails en Andere.
 2. Geef vervolgens ook aan waar het verwijderde bestand opgeslagen was, zoals de mediakaart, Mijn Documenten, de prullenbak, een andere locatie. Tevens heb je een optie om aan te vinken dat je het niet meer weet. In dit geval krijg je een complete scan.
 3. Klik op 'Start' om Recuva te laten zoeken naar de verwijderde bestanden. Dit is in enkele seconden gebeurd!
 4. Vink de bestanden aan die je terug wilt halen en klik op Haal terug. Vervolgens kies je een locatie om de verloren bestanden opnieuw op te slaan en druk je op OK. 

Heb je deze stappen doorlopen? Dan heb je als het goed is de gewenste bestanden weer terug!

recuva download

Volledige scan

Je kunt er ook voor kiezen om de wizard te negeren en een volledige scan uit te voeren: Vink een locatie aan die moet worden gescand en binnen enkele ogenblikken verschijnt er een documentenlijst. De bestanden met een groen bolletje kun je repareren.

Recuva Free, Professional en CCLeaner Bundle

Recuva is in de basis gratis in gebruik. Wel heb je de mogelijkheid om te updaten naar Recuva Professional, waarbij je voor een kleine twintig euro ook toegang krijgt tot automatische updates en premium support.

Ook kun je een Recuva Professional Bundle aanschaffen. Hierbij ontvang je naast deze handige software ook de volgende programma’s voor het opschonen en versnellen van je pc.

Wil je deze programma’s ook downloaden? Door op onderstaande downloadbutton te klikken, kies je zelf of je de free trial van Recuva wilt proberen, of dat je de hele bundel aanschaft.

 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is CleanMyDrive 2.