WinMend Disk Cleaner downloaden

WinMend Disk Cleaner is een snelle en veilige junk file cleaner. Met de krachtige scanner detecteert het snel en veilig junkfiles in je systeem. Door deze bestanden vervolgens te verwijderen, creëert het programma een hoop vrije schijfruimte. Hierdoor verbeteren de prestaties van Windows, met een snellere computer als gevolg.

Het is mogelijk om van tevoren aan te geven welke bestanden je wilt uitsluiten van de scan, of welke juist moeten worden meegenomen. Ook handig: je kunt aangeven welke schijf je gescand wilt hebben.

Scanresultaten

De scanresultaten worden weergegeven in harde cijfers. Zo zie je meteen hoeveel junkfiles en wat voor soorten er op jouw computer staan. Vervolgens kun je ze verwijderen. Naast cijfers, worden de resultaten ook in een mooie, grafische grafiek gezet.

Extra's:

  • Veilige scanmodus - Hierdoor worden mappen die het systeem beschadigen na verwijderen, automatisch uitgesloten van de scan.
  • Scanresultaten bevestiging – Ben je er niet zeker van of je bepaalde bestanden veilig kunt verwijderen? Dan kun je dit via het programma extra checken voor je de beslissing maakt.
  • Krachtige schijfanalyse – Als de scan klaar is, worden resultaten visueel weergegeven in duidelijke grafieken. Zo kun je snel beslissen weke bestanden je wilt verwijderen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Unreal Commander.