Wise Registry Cleaner Free downloaden

Heb je een goede virusscanner op je computer staan? Dan ben je al een heel eind op de weg van optimaal en veilig computeren. Wil je ook dat je computer zonder haperingen blijft werken, dan is het zaak om een goede 'cleaner', oftewel opschoner, te installeren.

Register opschonen:

Een van de grootste ruimte- en prestatieverbruikers op je computer, is het register. Dit is het interne geheugen van je processor, die met 1'en en 0'en informatie opslaat en verwerkt. Maar na verloop komen blijven veroudere, incomplete of onnodige bestanden hier achter, die het werkgeheugen van je computer trager maken. Tijd dus om deze bestanden te verwijderen met Wise Registry Cleaner!

Systeem versnellen:

Naast het opschonen van het register, kan Wise Registry Cleaner ook bepaalde onderdelen van je systeem aanpakken. Bijvoorbeeld door bepaalde programma's niet meer met Windows te laten opstarten en onnodige processen te annuleren.

Defragmentatie register:

Ook registerbestanden verspreiden zich na verloop van tijd. Dit is zonde, want het neemt een boel 'lege' ruimte in beslag. In de ruimtes tussen de opgeslagen data, kan namelijk niets anders komen te staan. Wise Registry Cleaner is in staat om het register te defragmenteren, wat de snelheid van je computer zeer ten goede komt!

Andere functies:

  • Register opschoning inplannen
  • Automatische back-up van je register
  • Register in oude staat herstellen adhv de back-up
  • Voorkom crashes door het register op te schonen
  • Scan in normale, veilige of diepe modus
  • Alleen bepaalde onderdelen van het register scannen
  • Bestanden van scans uitsluiten

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Computer opschonen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Cyberduck.