Kingo Android ROOT downloaden

Er gaat bij ons bijna geen dag voorbij, of we lopen te schelden op onze smarphone. Hij loopt na verloop van tijd steeds vaker vast, wordt trager en de accu is ineens niet meer zoals vroeger. Herkenbaar en wil je hier een einde aan maken? Dan is het 'rooten' van je toestel misschien een oplossing.

Wat is rooten?

Door te toestel te 'rooten', heb je alle macht over het Android systeem. Bij een standaard installatie ontvang je namelijk niet alle rechten. Dit is gedaan om de veiligheid van het systeem te waarboren, omdat een amateur redelijk wat schade aan kan richten door te rooten.

Waarom rooten met Kingo Android ROOT?

  • Maakt je telefoon sneller
  • Langere levensduur accu
  • Uiterlijk van je telefoon handmatig aanpassen
  • Root-only apps gebruiken of verwijderen
  • Toegang tot administratorrechten

Op je telefoon staan meer root-only apps dan je verwacht, dit zijn onder andere ongewilde en onverwijderbare apps van fabrikanten of sponsoren. Kingo Android ROOT maakt het mogelijk om root-only apps te gebruiken of verwijderen. Door jouw apparaat te rooten, krijg jij de controle in handen.

We waarschuwen: rooten is niet geheel risicoloos. Het kan gebeuren dat het proces mislukt en je apparaat niet meer werkt. Kingo Android ROOT staat hiervoor niet garant, maar de download staat bekend als een zeer veilige manier om te rooten.

Wat moet je doen?

Voordat je Kingo Android ROOT gebruikt, is het zaak om je USB-foutopsporing (USB-debugging) aan te vinken in je Instellingen > Over de telefoon > Opties voor ontwikkelaars. Daarna is het erg gemakkelijk. Download Kingo ROOT gratis en klik op de knop 'Root'. Voor een duidelijke tutorial, zie het filmpje hieronder!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Boot Camp.