Download Polarsteps app

Polarsteps app

Leg je reis vast

Deel met anderen

8 / 10

Klik op de knop om je download te starten..

Download voor Android Downloaden is gratis en snel!

Download deze software voor een ander besturingssysteem:

Ben jij een reisliefhebber en wil je graag je ervaringen met nieuwe culturen, landen en mensen delen met anderen? Dan is Polarsteps zeker de moeite waard om eens te proberen, een van de populairste reis-apps van het moment. Met Polarsteps kun je reizen plannen, reizen van anderen volgen en je eigen reizen delen met vrienden en familie. Download Polarsteps gratis via Downloaden.nl.

Wat is Polarsteps?

Polarstaps is een reisapp waarmee je reizen van andere kunt volgen en je eigen reizen vast kunt leggen. Zo kun je met Polarsteps automatisch je reisroute bijhouden en prachtige reisdagboeken maken inclusief foto’s, verhalen en kaarten. Met Polarstaps leg je je reiservaringen gemakkelijk vast, visueel en in tekstvorm. Zo kun je later je reizen nog eens herbeleven of anderen laten zien waar je bent geweest. Het is daarmee een zeer populaire app voor zowel mensen die een weekendje weg gaan als mensen die graag zoveel mogelijk van de wereld willen ontdekken.

Polarsteps is ontzettend populaire en heeft inmiddels al liefst 10 miljoen gebruikers. De app won bovendien eerder de “App of the Day” award in de Apple Store en werd uitgeroepen tot Google Play Editors’ Choice.

Hoe Polarsteps downloaden?

Ga jij binnenkort op reis en wil je beginnen met Polarsteps of probeer je iemand anders te volgen op Polarsteps? Dan download je de Polarsteps app in enkele eenvoudige stappen:

  1. Klik op de downloadknop op deze pagina.
  2. Selecteer het juiste besturingssysteem: Polarsteps voor iOS of Polarsteps voor Android.
  3. Volg de instructies op het scherm om de app te installeren.

Waarom Polarsteps?

Polarsteps is populair en handig omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het handmatig bijhouden van je reisroute. De app doet dit automatisch voor je, waardoor jij je gewoon kunt focussen op je reis en deze automatisch vast wordt gelegd. Als je even een rustig moment hebt kun je je reis in de app vervolgens opvrolijken met foto’s en herinneringen die je graag extra vast wilt leggen. Polarsteps is in feite een digitaal reisdagboek dat je altijd bij de hand hebt.

Het is ook mogelijk om met Polarsteps vooraf je reis te plannen en routes uit te stippelen. Zo weet je zeker dat je onderweg niets mis. De app geeft je allerlei tips van insiders en eerder reizigers of plekken die je zeker eens gezien moet hebben, inclusief interactieve gidsen, tips en tricks. Polarsteps is daarmee breed inzetbaar en zowel geschikt voor de ‘gewone’ vakantieganger’ als ervaren backpackers.

Polarsteps tips & tricks

Nog meer halen uit je Polarsteps ervaring? Maak dan gebruik van de volgende tips:

  1. Start je reis in de app: vergeet niet om je reis te starten in de app voordat je vertrekt.
  2. Maak aantekeningen: Voeg foto’s en verhalen toe aan je reisdagboek in de app. Dat maakt het completer en levendiger, plus leuker om te volgen voor anderen.
  3. Gebruik de kaartfunctie: Gebruik de interactieve kaart in de app om je route te volgen en toffe locaties in de buurt te ontdekken. Je kunt interessante locaties markeren en de route uitstippelen hier naartoe.
  4. Delen met vrienden: Deel je reisdagboek in de Polarsteps app vooral met vrienden en familie zodat zei je reisavonturen kunnen volgen. Vooral een aanrader bij een lange reis of een wereldreis.
  5. Download je logboek: Na je reis is het mogelijk om je volledige reislogboek te downloaden. Zo heb je een tastbare herinnering aan je avontuur buiten de app.

Ga op reis met de Polarsteps app!

De Polarsteps app is en must-have voor iedereen die zijn reisavonturen beter wil vastleggen en delen. De Polarsteps app heeft alles in huis wat je nodig hebt om je reizen op een unieke en boeiende manier vast te leggen. Ben jij een echte globetrotter of ga je simpelweg op citytrip? Dankzij Polarsteps leg je het perfect digitaal vast!

Download de Polarsteps app vandaag nog gratis via Downloaden.nl om je avonturen vast te leggen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Algemeen.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Google Trips.