Marktplaats downloaden

Of het nu kleding, postzegels of je auto is: Marktplaats is het online platform waar je spullen veilig kan verkopen en kopen. Elke dag worden er ruim 300.000 nieuwe advertenties geplaatst. Download gratis de app van Marktplaats om op ieder moment je eigen handeltje te regelen.

De opties van de Marktplaats app:

  • Blader door alle advertenties
  • Snel contact met aanbieders via e-mail, telefoon of SMS
  • Plaats een bod
  • Zelf advertentie plaatsen

De app van Marktplaats is zeer gebruiksvriendelijk. Aan de bovenzijde vind je een navigatiemenu, waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen belangrijke functies. Hierboven staat een grote zoekbalk, waarmee je meteen naar het product kunt zoeken dat je nodig hebt. Ook het plaatsen van een advertentie via de app is heel gemakkelijk. Zo kun je de foto's die je met de camera van je telefoon maakt, direct uploaden.

Overal kopen en verkopen

De mobiele app is ideaal als je een reactie verwacht van een koper of aanbieder, maar niet altijd achter je computer zit om in te loggen. Op deze manier reageer je ook vanuit de trein, op je werk of tijdens een avondje uit op het beste bod of die mooie aanbieding.

Gratis Marktplaats app downloaden

Wil je de app van Marktplaats downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier op de goede plek. Kies voor Marktplaats iOS of Marktplaats Android en zet deze applicatie direct op je smartphone. Zo heb je altijd inzicht in de nieuwste advertenties!

App marktplaats downloaden? Kies het juiste besturingssysteem via de button.

Marktplaats zoeken bij jou in de buurt

Zodra je zelf gaat zoeken naar een bepaald iets, dan is het in veel gevallen slim om een zoekgebied in te geven. Zo kun je bijvoorbeeld specifiek zoeken op Marktplaats Groningen of Zeeland, maar je kunt tevens je postcode ingeven en de maximale afstand selecteren.

De laagste prijs op Marktplaats vinden

Omdat spullen op Marktplaats tweedehands zijn, is alles natuurlijk uniek. Maar misschien ben je op zoek naar iets algemeens, zonder dat je daarbij een specifiek merk/uiterlijk/et cetera in gedachten hebt. Denk aan een tuinset of fiets. Je zou dan ook eens de resultaten kunnen ranken op prijs (functie in de app), zodat je op basis daarvan de beste deal vindt.

Geld verdienen via Marktplaats

Je kunt natuurlijk ook zelf geld verdienen met Marktplaats. Neem eens een kijkje bij je spullen en bedenk wat je niet meer gebruikt. Wie weet maak je er een ander blij mee. Via je smartphone maak je er foto’s van en die upload je direct in je Marktplaats advertentie. Zo makkelijk werkt het. Tijd om te cashen?!

Beste Marktplaats advertenties

Heb je gewoon zin om even rond te gluren en je te laten inspireren door het aanbod? Op de homepage van Marktplaats vind je aanbevelingen, advertenties in de buurt en trending aanbod. Altijd leuk om lekker te snuffelen en te zien wat er verkrijgbaar is. Houd er rekening mee dat de volgorde van wat je ziet mogelijk door advertentiebetaling komt.

Download Marktplaats app en start!

Met deze gratis Marktplaats app download zet je de applicatie direct op je smartphone of tablet. Als je al een account hebt kun je meteen inloggen. Zo niet, dan maak je gratis een Marktplaats account aan met je e-mailadres. Succes met kopen en verkopen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Shopping.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Jumbo App.