Recept van de dag downloaden

Elke dag verzinnen wat je gaat koken voor het avondeten, kan best een uitdaging zijn. Want hoe zorg je ervoor dat al je gerechten gezond en lekker zijn, zonder dat alles op elkaar gaat lijken? Gelukkig leven we tegenwoordig in een tijd waarin we gebruik kunnen maken van allerlei verschillende hulpmiddeltjes. Recept van de Dag is er daar één van.

Wat is het?

Met deze app, die is ontwikkeld door 24Kitchen, ontvang je elke middag een nieuw recept voor een gezonde maaltijd. Nu hoef je nooit meer te twijfelen over wat je moet eten! De recepten worden duidelijk uitgelegd in een geschreven bereidingswijze, maar worden bovendien ondersteund door een kookvideo.

Boodschappenlijstje

Alle ingrediënten worden overzichtelijk op een rijtje gezet, zo heb je altijd je boodschappenlijstje op zak. Met de handige wegstreepfunctie zie je in één oogopslag welke producten al in je mandje liggen.

Wat voor recepten?

Per week wordt er een gezonde afwisseling gemaakt tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten en elke zondag kun je genieten van een heerlijk zoet recept. Je kunt de recepten van de dag nog de hele week teruglezen.

Functies:

  • Boodschappenlijstje maken
  • Aangeven wat je lekker vindt, waar je allergieën voor hebt, etc.
  • Recepten opslaan
  • Recepten van afgelopen week terug kijken

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Shopping.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Wehkamp.