Praxis app downloaden

Wil je genieten van alle voordelen van Praxis? Aanbiedingen, folders, altijd op de hoogte zijn? Dan is de Praxis app download iets voor jou. Daarmee scoor je extra korting bij je favoriete bouwmarkt!

Wat is de Praxis app?

De Praxis app voor iOS en Android is een applicatie waarmee je alle informatie over Praxis binnen handbereik hebt. Je hebt in principe geen account nodig om de app te gebruiken, maar dat is zeker wel aan te raden. Als gratis Praxis Plus lid geniet je namelijk van meerdere voordelen, waaronder extra aanbiedingen, korting en langere garantie. Waarom wil je de Praxis app installeren?

  • Ontdek welke producten er in de aanbieding zijn
  • Altijd op de hoogte van de laatste Praxis folders
  • Gratis inschrijven voor Praxis Plus voor extra voordelen
  • Producten bekijken, bestellen en 1 uur later ophalen in winkel
  • Met account ook inzicht in eerdere aankopen
  • Leuke klus inspiratie: hulp bij tuinklussen, laminaat, et cetera
  • Korting scoren via de Praxis app voor Android en iOS!

Praxis app gratis downloaden

Wil je de Praxis app downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op Downloaden.nl aan het juiste adres. En we raden je dan ook meteen aan om de gratis Praxis Plus account aan te maken. 100% kosteloos, en je verdient er zelfs nog wat mee. Je krijgt namelijk direct een mooie welkomstkorting aangeboden. Hoe werkt de gratis Praxis app downloaden?

Kies het juiste besturingssysteem en start de Praxis app download via de button!

Praxis folder in de app

Via de Praxis app de folder van deze week bekijken, behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Bovendien kun je ook eenvoudig naar producten zoeken. Zo weet je meteen wat het aanbod is en kun je de specificaties van alle producten bekijken. Daarnaast kun je ook de winkelvoorraad checken en bijvoorbeeld bestellen en een uur later je bestelling al ophalen in de dichtstbijzijnde Praxis winkel!

Extra voordelen: Praxis Plus app downloaden

Als je een account aanmaakt in de Praxis app dan meld je je gratis aan voor Praxis Plus. Met deze service geniet je van vele voordelen. Naast dat je de folders kunt inzien, geniet je als Praxis Plus lid namelijk van extra aanbiedingen en liefst 10% welkomstkorting. Tevens ontvang je extra service, zoals 1 jaar extra garantie, 90 dagen bedenktijd en de optie om 2 uur gratis een aanhanger te huren. Dat is dus zeker de moeite om een gratis account aan te maken!

De leukste klusinspiratie

Weten hoe je laminaat moet leggen? Op een slimme manier de muur kunt verven? Bomen moet snoeien in de tuin? In het inspiratie-gedeelte van de app vind je onder meer stappenplannen, koopadvies, checklists en de leukste blogs. Zo breng je elke klus tot een goed eind!

Pak korting met Praxis app!

Enthousiast over deze super handige app van Praxis? Download nu en geniet van het gemak dat de applicatie je te bieden heeft. En log dus ook zeker in voor Praxis Plus om direct je welkomstkorting te verzilveren en andere kortingscodes te ontvangen. Deze kun je via je smartphone laten scannen bij de kassa, zodat de korting niet alleen online, maar ook in de winkel geldig is!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Shopping.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Pinterest.