Reclamefolder App downloaden

Op de hoogte zijn van de aanbiedingen van dit moment? Download dan de gratis reclamefolder app via Downloaden.nl!

Aanbiedingen bekijken wanneer het jou uitkomt

Misschien zit je niet altijd te wachten op reclamefolders in de brievenbus, maar de Reclamefolder app kan wel degelijk interessant zijn. Met de Reclamefolder app bepaal je zelf wanneer je reclame te zien krijgt. 

Alle aanbiedingen van meer dan 200 winkels in één handig overzicht

  • Filteren op postcode en/of winkel
  • Meldingen voor folders die je als favoriet aanmerkt
  • Klantenkaarten inscannen
  • Kortingsbonnen in de app beschikbaar
  • Aanbiedingen delen met vrienden
  • Artikelen met bespaartips en inspiratie
  • Voor Android en iOS

Reclamefolder app gratis downloaden

Gratis Reclamefolder app voor Android en iOS downloaden? Via Downloaden.nl heb je binnen enkele klikken alle aanbiedingen van je favoriete winkels binnen handbereik. Hoe werkt gratis Reclamefolder app downloaden?

  • Start de download via de button
  • Kies het juiste besturingssysteem: Reclamefolder app voor Android of Reclamefolder app voor iOS
  • Open de app en start met browsen

Hoe werkt de Reclamefolder app?

Je kunt aanbiedingen filteren op postcode, waardoor je alleen de aanbiedingen krijgt te zien die interessant zijn voor jou. Bovendien biedt de Reclamefolder app je ook de mogelijkheid om klantenkaarten in te scannen. Zo heb jij al je klantenkaarten altijd bij de hand. 

Je kunt bepaalde folders als interessant aanmerken, zodat je een melding krijgt als er een nieuwe folder is. Heb je even genoeg reclame gezien? Dan sluit je de Reclamefolder app simpelweg af. De folders bij het oud papier doen is niet langer noodzakelijk! 

Aanbiedingen bekijken wanneer het uitkomt

Reclame kan wel degelijk handig zijn, zeker als je altijd op zoek bent naar de leukste aanbiedingen. De Reclamefolder app zorgt ervoor dat jij zelf kunt bepalen wanneer je reclame ziet. Je krijgt niet zomaar losse reclame te zien, maar kunt uit verschillende folders kiezen. Zo kun je uitsluitend de folders lezen van winkels waar jij komt. 

Zie je een leuke aanbieding, dan kun je deze eenvoudig delen met een kennis dankzij de handige deelfunctie. Sta je toevallig in de winkel, dan bekijk je via je smartphone snel en gemakkelijk welke huidige kortingen er te vinden zijn.

Een handig boodschappenlijstje en kortingsbonnen

Een handige feature van de Reclamefolder app is dat je de mogelijkheid krijgt om een boodschappenlijstje te maken van de meest interessante aanbiedingen. Dit lijstje wordt per winkel ingedeeld, zodat je een goed overzicht hebt van waar je nog naartoe moet. Het vinden van alle koopjes was nog nooit zo eenvoudig! 

Behalve aanbiedingen, doen sommige winkels ook aan kortingsbonnen. Je toont dan een coupon om korting te krijgen op bepaalde artikelen. Ook deze kortingsbonnen worden overzichtelijk getoond in de Reclamefolder app.

Starten met de Reclamefolder app

De Reclamefolder app is gratis te gebruiken. Na het installeren van de applicatie kun je direct op zoek gaan naar de meest voordelige aanbiedingen. 

Of Reclamefolder ook echt iets voor jou is? Dat ligt geheel aan jou persoonlijk. Ben je altijd op zoek naar de leukste aanbiedingen, dan is deze applicatie zeker de moeite waard. Ook als je normaliter geen zin hebt om alle folders door te spitten voor de beste acties, is de Reclamefolder app een uitstekende oplossing. Het kan sowieso geen kwaad om de applicatie eens uit te proberen, want hij is gratis te gebruiken en binnen enkele minuten kun je aan de slag! 

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Shopping.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Stocard – Klantenkaart app.