Agar.io downloaden

Agar.io is één van de simpelste, maar meest verslavende apps die je gaat tegenkomen. In dit gratis spel begin je als kleine bol die andere balletje moet eten om groter te worden. Maar pas op, grotere ballen jagen ook op jou. Een kat en muisspel dat je heel wat uurtjes speelplezier gaat opleveren!

Over de graphics van Agar.io kunnen we best kort zijn: eigenlijk slaan deze gewoon nergens op. Met de in Paint gecreëerde balletjes speel je op een rasterachtergrond. Meer dan dit is het niet, maar dat is ook de charme van het spel. Simpel, maar stiekem dus uiterst verslavend.

Hoe speel je Agar.io?

  • Download de gratis app
  • Vul een gebruikersnaam in en Speel!
  • Eet kleine balletjes, ontwijk grotere

Het leuke aan Agar.io is dat je tegen andere spelers wereldwijd speelt. Iedereen kiest een eigen gebruikersnaam, die ook bovenop het balletje te zien is. Zo kun je zien welke speler jou daarnet heeft opgegeten. Hoe groter je bal wordt, hoe meer tegenstanders je kunt eten en hoe langer je het dus zult volhouden.

Het doel van Agar.io is om zo groot mogelijk te worden. Wanneer je game over bent, komen je resultaten in beeld. Je ziet hoeveel bolletjes je hebt gegeten, hoe lang je in leven was en hoe groot je bent geworden.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AlphaBetty Saga.