Apple Arcade downloaden

Ben je gek op games? Met Apple Arcade speel je ruim 200 spellen. En het mooie is dat je het met deze Apple Arcade download liefst 1 maand gratis probeert!

Wat is Apple Arcade?

Apple Arcade is een abonnementsdienst van Apple waarbij je toegang hebt tot een collectie van meer dan 200 hoogwaardige en reclamevrije games. Deze zijn beschikbaar op al je Apple apparaten, zoals iPhone, iPad, Apple TV en Mac. Je betaalt een vast bedrag per maand, waardoor je onbeperkt kunt gamen zonder advertenties en in-app aankomen. Regelmatig komen er nieuwe games beschikbaar!

  • Meer dan 200 spellen (ook bekende games)
  • Regelmatig nieuwe titels toegevoegd
  • Geen advertenties en in-app aankopen
  • Synchroniseren tussen al je devices
  • Vast bedrag voor onbeperkt spelen
  • Abonnement delen van 5 anderen
  • Optioneel: spelen met controller op Apple TV
  • Apple Arcade download: 1 maand gratis!

Gratis Apple Arcade download!

Wil je Apple Arcade downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Binnen enkele klikken snuffel je tussen je favoriete spellen en probeer je ze allemaal gratis uit. De free trial van Apple Arcade geeft je namelijk 1 maand kosteloos toegang. Hoe Apple Arcade gratis downloaden?

Start de Apple Arcade app download via de button en maak je gratis account aan.

Waarom Apple Arcade downloaden?

Er zijn natuurlijk tal van gaming services op de markt en de ene is de andere niet. Waarom dan kiezen voor Apple Arcade? Dit is een goede keuze als je het leuk vindt om een diversiteit aan spellen te ontdekken. In plaats van dat je immers per spel betaalt, kun je alles eindeloos proberen en testen. Zo doe je dus nooit een miskoop!

Apple Arcade synchroniseren

Een ander groot voordeel aan Apple Arcade is dat je het op al je apparaten kunt gebruiken. Zin om te gamen op je iPhone, of juist op groot scherm op je Apple TV? Dat kan allemaal. En als je midden in een spel zit dan kun je je voortgang synchroniseren. Zo speel je waar en wanneer je maar wilt, op de manier die jou op dat moment uitkomt.

Groot aanbod Apple Arcade games

Momenteel zijn er al meer dan 200 Apple Arcade spellen beschikbaar. Dit uiteraard in verschillende genres. Gek op behendigheidsspellen, puzzel- en strategiespellen? Of ga je liever aan de slag met een avontuurlijke actiegame? De keuze is aan jou! Bovendien komen er steeds weer nieuwe titels beschikbaar, dus het aanbod wordt steeds groter.

Apple Arcade platform games

Om je alvast een voorproefje te geven vertellen we over populaire games op Apple Arcade. Sonic Racing, uiteraard een racespel, staat hoog bovenaan het lijstje. Ook de bekende Cut the Rope mag er zijn. Of speel een klassieker als PAC-MAN. En ken je het hippe Fruit Ninja Classic nog? Ga de uitdaging aan om zoveel mogelijk fruit te slashen!

Apple Arcade abonnement delen

Arcade van Apple vraagt dus om een abonnement. En deze kun je delen met liefst 5 gezinsleden. Tja, enig nadeel is dat die ander misschien niet meer weg te slaan is voor de Apple TV, waardoor je zelf niet voor de tv kunt spelen. Gelukkig kun je wel de members binnen je account eenvoudig switchen. Zo zitten jullie elkaars voortgang niet in de weg.

Kosten Apple Arcade

Zoals benoemd kun je Apple Arcade gratis proberen voor 1 maand. Daarna betaal je slechts een bedrag van €4,99 per maand (prijs mogelijk aan verandering onderhevig). Dat is dus veel minder dan dat je voor de meeste losse games moet betalen, en je krijgt er ook nog eens meer dan 200 toptitels voor terug. Ontdek het zelf met de gratis Apple Arcade download.

Is Apple Arcade in Nederland beschikbaar?

Ja, Arcade van Apple is in Nederland beschikbaar! Dat betekent dat je de dienst eenvoudig gebruikt in ons land (zonder lastige omwegen). Dat is overigens niet standaard, want er zijn ook Apple diensten die nog niet rechtstreeks in Nederland beschikbaar zijn. Apple Arcade wel, de service is opgericht in 2019 en is ondertussen in ruim 150 landen verkrijgbaar.

Download Apple Arcade gratis!

Angry Birds, Skate City of MasterChef: Learn to Cook, snuffel zelf rond in het gigantische aanbod van deze toffe gaming service. Je kunt het immers kosteloos proberen, en dan kun je daarna altijd nog beslissen of je je abonnement aanhoudt. Start nu met Apple Arcade gratis downloaden en geniet van meer dan 200 games!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Starburst Slot.