Battle.net downloaden

Wil je de leukste spellen downloaden via Battle.net? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl!

Wat is Battle.net?

Battle.net is de online gamingdienst van Blizzard Entertainment, waarvan ook Activision sinds een aantal jaar onderdeel is. Het is een platform voor het downloaden, upgraden en beheren van games van Blizzard. Verder kunnen spelers de games spelen, chatten met andere spelers en deelnemen aan community forums

  • Platform voor games downloaden
  • Beheer van spellen met Battle.net account
  • Gratis games, of toptitels kopen
  • Spellen als Diablo, Warcraft, Call of Duty en Hearthstone
  • Battle.net voor iOS, Android en desktop

Gratis Battle.net download!

Battle.net is een platform waarop je games kunt downloaden. Het is uitgebracht in 1996 en heeft sindsdien tal van ontwikkelingen doorgemaakt. Zo werd in 2013 de bèta-versie van de desktop app gelanceerd, en kwam in 2017 de mobiele app Battle.net uit. Ondertussen kun je de Battle.net app downloaden voor desktop, iOS en Android. Hoe werkt Battle.net gratis downloaden?

  1. Kies het juiste besturingssysteem
  2. Start de Battle.net download via de button
  3. Maak een gratis Battle.net account aan

Hoe werkt Battle.net?

Voordat je begint met spellen spelen, maak je dus eerst een Battle.net account aan. Vul je land, geboortedatum, mail en gebruikersnaam in. Daarna kun je de virtuele game wereld van Battle.net ontdekken. Download Battle.net games, of ga het gesprek met anderen aan in chats en op het forum. Zo kun je anderen bijvoorbeeld vragen welke spellen zij aanbevelen, maar je kunt natuurlijk ook hulp vragen als je tips wilt over een bepaalde game.

Spellen downloaden via Battle.net

Eenmaal ingelogd haal je je hart op. Snuffel rond in het grote aanbod spellen en download games via het platform. Voor de meeste games betaal je een bijdrage. Je kunt tegoed aan je account toevoegen om de spellen te kunnen aanschaffen. Let er altijd even op of het betreffende spel compatibel is met jouw systeem.

Gratis games Battle.net

Goed nieuws, want er zijn ook gratis spellen op Battle.net te vinden! Een goed voorbeeld is de action shooter Call of Duty Warzone 2.0, erg populair! Houd de nieuwsbrieven in de gaten of check handmatig het laatste nieuws om altijd op de hoogte te zijn van nieuwe gratis games die uitkomen. Je kunt ook vrienden een spel cadeau geven via de gift-optie.

Beste games op Battle.net

Op Battle.net staan tal van games, dus wat je de beste vindt is een persoonlijke keuze. We kunnen je in ieder geval wel wat meer vertellen over welke games populair zijn. Diablo (meerdere delen) behoort tot de klassiekers die te vinden zijn op het game platform. Net als Starcraft en (World of) Warcraft, ook meerdere delen. Ook Call of Duty is een all-time favorite. Overige toptitels zijn Overwatch, Heroes of the Storm, Destiny en Crash Bandicoot. Voor mobiele gamers is Hearthstone zonder twijfel de grote favoriet. Maar er is nog veel meer te vinden, dus snuffel zeker zelf even rond!

Download Battle.net en ontdek je favoriete games!

Spreekt een van bovengenoemde games je aan, of wil je ontdekken wat het platform je allemaal te bieden heeft? Aarzel dan niet en maak je account aan met deze Battle.net download. Speel een van de gratis games of schaf je favoriet aan. Praat met anderen op het forum of neem een kijkje in de online community. We wensen je veel game plezier!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Pou.