Book of Ra Deluxe downloaden

De Book of Ra Deluxe kan al sinds 2008 gespeeld worden. Het spel is zoals de naam al verklapt een verbeterde en modernere versie van de klassieke Book of Ra. Je kan de inzet zelf bepalen, op de draaiknop klikken en het spel starten.

Zo speel je Book of Ra Deluxe

De Book of Ra Deluxe is een online gokkast, waardoor je geniet van een simpele gameplay. Je moet eerst de inzet en het aantal winlijnen bepalen en handmatig wijzigen. De minimale inzet is 0,40 euro per draai en de maximale inzet is 100 euro per draai. Daarna kan je op de spinknop klikken of de automatische spins activeren. Kies je voor de laatste optie, dan hoef je bijna niks meer te doen en kan je gaan genieten van de mooie afbeeldingen op de speelrollen. Het doel is om meer munten te winnen dan je hebt ingezet, wat alleen kan door combinaties te maken met de symbolen op de rollen.

De symbolen hebben te maken met de Egyptische oudheid, want dat is het thema op de Book of Ra Deluxe. De premium-symbolen keren de hoogste prijzen uit, terwijl de speelkaarten lage prijzen uitkeren. Er zijn ook een paar speciale symbolen, zoals het Wild-symbool en het Scatter-symbool. Een Wild-symbool kan bijvoorbeeld andere symbolen vervangen en dat zorgt ervoor dat je eerder een winnende combinatie kan maken.

Munten verdubbelen

Je kan ook gewonnen munten proberen te verdubbelen. De Book of Ra Deluxe heeft een extra spel toegevoegd, genaamd de Gamble Feature. Er verschijnt een gesloten kaart op het scherm. Jij moet raden of het om een rode of zwarte kaart gaat. De kans dat jij wint is dus precies 50%. Een winst van 100 munten kan je snel ophogen naar 200 munten, maar je kan dus ook alles weer verliezen.

Thema en vormgeving

Het oude Egypte is het thema op de Book of Ra Deluxe gokkast. Het is een bekend thema dat je wel vaker voorbij zal zien komen op online casinospelletjes. De vormgeving komt simpel over, maar dat komt grotendeels doordat het spel al 13 jaar oud is. De symbolen zijn scherp en makkelijk uit elkaar te houden. Het valt ook op dat de vormgeving kleurrijk is en niet snel zal vervelen. Als je een prijs wint dan zullen de symbolen en de winlijnen oplichten, wat zorgt voor een prachtig effect.

Belangrijke kenmerken

  • Klassiek gokspel uit 2008
  • Egyptische oudheden als thema
  • Munten verdubbelen met de Gamble Feature
  • Onbeperkt gratis oefenen
  • Vrolijk & kleurrijk design

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is AutoClicker.