Duolingo downloaden

Het is de belangrijkste internationale taal voor de communicatie, in de zakenwereld en in de wetenschap: wie een goed woordje Engels spreekt, kan in grote delen van de wereld uit de voeten. Als je geen dure talencursus wil doen maar wel je Engels wil bijspijkeren, is de gratis én enorm uitgebreide app Duolingo iets voor jou.

De gratis download Duolingo leert jou:
  • Woordenschat uitbreiden
  • Lastige grammatica onder de knie krijgen
  • Uitspraak verbeteren
Liever Spaans, Frans, Grieks, Chinees of Japans leren?

De Nederlandse versie van Duolingo heeft alleen een Engelse cursus. Wil jij graag elke andere taal ter wereld beheersen? Dan heb je na het downloaden ook de mogelijkheid om vanuit het Engels onder andere de talen Spaans, Frans, Grieks, Chinees en Japans vloeiend en gratis te leren spreken!

Het leren van de Engelse taal in de Nederlandse Duolingo is erg leuk en de download is eigenlijk meer een spelletje. Zo werk je op verschillende niveau's, krijg je beloningen en kom je terecht in ranglijsten. Nieuwe woorden leer je met behulp van beeld en geluid.

Hoe werkt het?

Met de app Duolingo werk je in verschillende categorieën. Zo leer je de ene keer alles over eten of dieren, de andere keer ga je in op de tijdsvormen. Na elke case doe je een hoofdstuktoets. Na elk afsluitend blok doe je een tussentijdse toets. Zo herhaal je de stof en blijft het goed hangen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Airport City.