Buurman & Buurman downloaden

Buurman en Buurman, ken je ze nog van vroeger? Op zondagochtend vroeg je bed uit en lekker met het gezin Villa Achterwerk kijken. Omdat in 2016 het programma al veertig jaar bestaat, is er een heuse app uitgebracht.

Buurman en Buurman (oorspronkelijk Pat a Mat) is een Tsjecho-Slowaakse poppenanimatieserie van Jorrol Šafar over twee onhandige maar vindingrijke klussers. In elke aflevering zijn de buurmannen aan het klussen, maar dit gaat niet altijd helemaal goed. Gelukkig weten ze op het eind een oplossing voor hun probleem te vinden, waarna ze enthousiast "A je to!" (Tsjechisch voor "En dat is het!") roepen.

De app bevat twee onderdelen: het kijken naar afleveringen van Buurman & Buurman en het spelen van spelletjes. Op moment bevat de app twee spelletjes en twee afleveringen van elk een minuut of zeven. Het fijne aan de app is dat deze helemaal offline te gebruiken is. Hierdoor kun je ook op een tablet zonder mobiel internet Buurman & Buurman-filmpjes kunt bekijken of spelletjes spelen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Hogwarts Legacy.