Classic Words Free downloaden

Zit jij ook altijd uren te wachten tot je tegenstander op Wordfeud eens het volgende woord legt? Dan hebben wij de oplossing voor je! Classic words Free is een gratis Scrabble spel, waarin je tegen de computer speelt. Zo kun je altijd snel een spelletje spelen!

Verschillende niveau's

Het spel werkt eigenlijk precies hetzelfde als dat oude, vertrouwde Scrabble spel dat thuis in de kast staat. Je krijgt letters met waardepunten en legt hiermee woorden op het bord. Vervolgens tel je je punten op. 

Functies:

  • Offline spelen
  • 6 moeilijkheidsgraden
  • Nederlands, Engels Italiaans, Spaans en Duits
  • Schudden met je smartphone om letters te mengen
  • Wanneer je over een woord sleept verschijnt de definitie

Gratis Classic Words downloaden

Wil je Classic Words downloaden voor Android of iOS? Start de download dan nu via de button. Je kunt daarna direct gaan spelen. Wellicht wil je wel de taal nog op Nederlands instellen, en gelukkig behoort dat tot de opties. Enjoy!

Kies het juiste besturingssysteem en start de gratis Classic Words download via de button.

Classic Words free for PC

Zoek je de Classic Words free for PC download? Dan kom je bij deze versie van het spel uit bij een emulator, waardoor je een app op je desktop kan laten draaien. Hiervoor kun je een app als BlueStacks App Player gebruiken. Deze handige tool kun je ook gebruiken voor het spelen van andere iOS en Android games op je computer of laptop.

Classic Words offline spelen

Scrabble online spelen, zonder dat een internetverbinding noodzakelijk is? Je hebt alleen even wifi of data nodig om Classic Words te downloaden, en daarna kun je dit gave spel onbeperkt offline spelen! Zo speel je bijvoorbeeld in de trein, voor het slapengaan, maar ook op plekken waar geen verbinding aanwezig is.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje Scrabble in het vliegtuig? En wil je dan ook nog even de taal van je bestemming oefenen? Je stelt Classic Words op Nederlands, Engels, Italiaans, Spaans en Duits in, dus zo kun je op een leuke manier een van deze talen weer ophalen.

Classic Words moeilijkheidsgraden

Als je eenmaal Classic Words aan het spelen bent dan zou het zomaar kunnen dat je er niet meer mee kunt stoppen. Want als je steeds wint, dan zet je de moeilijkheidsgraad omhoog. Met 6 verschillende niveaus wordt het almaar lastiger om de winst in de wacht te slepen. En dat maakt dit Scrabble spel keer op keer een uitdaging.

Probeer de Scrabble download!

Heb jij geen zin om te wachten totdat er iemand Scrabble met je speelt? Wacht niet langer en speel Scrabble online, gratis en urenlang via deze Classic Words download. S.C.C.U.E.S? Nee, 19 punten voor SUCCES!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Steam.