Wordfeud downloaden

Wordfeud spelen? Download de Nederlandse Wordfeud app voor smartphones en tablets. Wordfeud Free voor Android en iOS! Het spel draait erom dat je door het spelen met letters zo lang mogelijk en zo moeilijk mogelijke woorden kunt maken, vergelijkbaar met Scrabble, maar dan online. Je kunt hier gratis Wordfeud downloaden!

Wordfeud is het nieuwe scrabble

Scrabble, iedereen heeft het wel eens gespeeld. In een zakje grabbel je naar letters en deze moet je vervolgens in correct Nederlands op het bord neer leggen. Heel gezellig natuurlijk, maar tegenwoordig maken we bijna geen tijd meer voor dit soort bordspelletjes.

Wordfeud App is Scrabble op je telefoon of tablet, waarbij je tegen vrienden of onbekenden speelt. Al jaren op rij is deze populaire app is één van de meest gedownloade games op deze website.

Gratis Wordfeud app downloaden

Wil je Wordfeud gratis downloaden voor iOS of Android? Welkom! Met de Wordfeud download op deze pagina kun je direct beginnen. Ga voor Wordfeud voor iOS of Wordfeud voor Android, kies een gebruikersnaam en begin met een nieuw spelbord!

Start de gratis Wordfeud download via de button.

De hoogtepunten van online Wordfeud

  • Online scrabble spelen
  • Beschikbaar in Nederlands en andere talen
  • Speel tegen vrienden of willekeurige tegenstanders
  • Diversiteit aan spelborden voor extra punten (zoals 3x woordwaarde)
  • Spelen wanneer het jou uitkomt (24 uur tijd om te reageren)

Wordfeud borden

Je kunt bij Wordfeud kiezen uit een standaard of een random speelbord. Bij het random speelbord liggen de vakjes waarmee je extra punten kunt verdienen elke keer anders. Zo kan het zijn dat er twee keer 3x woordwaarde naast elkaar ligt, waardoor je lekker snel punten verdient. Dat geeft een extra dimensie aan het spel!

Speel Wordfeud tegen vrienden of onbekenden!

Leuke optie is dat je Wordfeud kunt spelen met bekenden. Voor de gebruikersnaam in en klik op ‘uitnodigen'. Ook kun je tegenstanders zoeken in je lijst met contactpersonen of laat het spel een willekeurige opponent zoeken.

Jijzelf en je tegenstander hoeven niet gelijktijdig online te zijn. Je speelt het spel en hebt 24 uur de tijd om te spelen na de zet van je tegenstander. Zo kunnen sommige spelletjes in een half uur uitgespeeld zijn, terwijl andere Wordfeud partijtjes wel een week lang duren. Je krijgt een push-melding wanneer jouw tegenstander een zet gedaan heeft.

Talen van Wordfeud: naast Wordfeud Nederlands is het spel ook te spelen in het Engels (internationaal en Amerikaans), Frans, Spaans, Deens, Noors en Zweeds. Zo is het ook een leuke game voor als je op een toffe manier je talenkennis wilt uitbreiden of wanneer je vrienden hebt die deze taal spreken.

Hulp bij Wordfeud

Lukt het niet om een mooi woord te vormen of loop je vast in de letters? Vind woorden met deze Wordfeud Helper. Hier staan alle Wordfeud woorden overzichtelijk in woordenlijsten en scoor je met de Wordfeud woordengenerator de hoogste punten.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Battle.net.