Wordfeud downloaden

Wordfeud spelen? Download de Nederlandse Wordfeud app voor smartphones en tablets. Wordfeud Free voor Android en iOS! Het spel dat draait erom dat je door het spelen met letters zo lang mogelijk en zo moeilijk mogelijke woorden kunt maken. Scrabble, iedereen heeft het wel eens gespeeld. In een zakje grabbel je naar letters en deze moet je vervolgens in correct Nederlands op het bord neer leggen. Heel gezellig natuurlijk, maar tegenwoordig hebben we bijna geen tijd meer voor dit soort bordspelletjes.

Wordfeud is het nieuwe scrabble

Wordfeud App is Scrabble op je telefoon of tablet, waarbij je tegen vrienden of onbekenden speelt. Al jaren op rij is deze populaire app is één van de meest gedownloade games op deze website.

Je kunt bij Wordfeud kiezen uit een standaard of een random speelbord. Bij het random speelbord liggen de vakjes waarmee je extra punten kunt verdienen elke keer anders. Zo kan het zijn dat er twee keer 3x woordwaarde naast elkaar ligt, waardoor je lekker snel punten verdiend.

Talen van Wordfeud

  • Deens
  • Nederlands
  • Engels (internationaal en Amerikaans)
  • Frans
  • Noors
  • Spaans
  • Zweeds

Leuke optie is dat je Wordfeud kunt spelen met bekenden. Voor de gebruikersnaam in en klik op ‘uitnodigen'. Ook kun je tegenstanders zoeken in je lijst met contactpersonen of laat het spel een willekeurige opponent zoeken.

Jijzelf en je tegenstander hoeven niet gelijktijdig online te zijn. Je speelt het spel en hebt 24 uur de tijd om te spelen na de zet van je tegenstander. Zo kunnen sommige spelletjes in een half uur uitgespeeld zijn, terwijl andere Wordfeud partijtjes wel een week lang duren.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Duolingo.