Scrabble downloaden

Deze download is de originele Scrabble! Houd via het spel contact met je vrienden en speel tegen ze in het SCRABBLE-kruiswoordspel. Willen je vrienden niet Scrabbelen? Je kunt een willekeurige tegenstander uitkiezen! Je kunt zelfs in het Frans, Italiaans, Duits, Spaans of Braziliaans-Portugees spelen.

Weet je niet zeker of een woord juist is?

De app bevat de officiële Collins Scrabble Wordlist, zodat je woorden die je wilt leggen meteen na kunt kijken. Een andere leuke functie, is dat de app je na een beurt verteld wat beste woord zou zijn geweest. Zo word jij de Scrabble-meester!

Hou contact

Klets tijdens het spelen via de chatfunctie met je vrienden. Je kunt hier gebruik maken van emoticons, tijdstempels, automatische correctie, spellingcontrole en nog veel meer! Je overwinningen en hoogste scores kun je meteen delen op Facebook.

Eenvoudig

Je ziet in een oogopslag hoeveel stenen en nog zijn, met de handige Tile Distribution Functie. Verder kun je het uiterlijk van het bord afstemmen op jouw persoonlijk. Scores kun je meteen op het bord zien en door te swipen wissel je tussen actieve spellen. Als je met je smartphone schudt, hussel je de letters door elkaar.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Mijnenveger.