RollerCoaster Tycoon Touch downloaden

Rollercoaster Tycoon fans opgelet! Er is nu een versie voor je tablet! Hoe cool is dat? En het mooiste: het spel is helemaal gratis!

Wie was er vroeger niet mee bezig? Rollercoaster Tycoon. Uren kon je bouwen aan het pretpark van je dromen, of was je je favoriete attractiepark aan het nabouwen.

Hoe werkt Rollercoaster Tycoon Touch?

RollerCoaster Tycoon Touch is een freemium spel. Dat wil zeggen dat je het gratis kunt downloaden en spelen, maar dat je met echt geld het spel uit kunt breiden met nieuwe attracties en mogelijkheden. Je hoeft overiges niet met geld te smijten om alle mogelijkheden te ontgrendelen, want veel functies worden op den duur ook beschikbaar als je het spel gratis speelt.

Hoe ziet het eruit?

Rollercoaster Tycoon Touch is geheel ontworpen in 3D. De tablet versie bevat allerlei bekende elementen uit de nostalgische RollerCoaster Tycoon-serie. Het belangrijkste doel is nog steeds om een succesvol park te creëren waar bezoekers hun geld aan uit willen geven. Dat betekent dat je zowel vette attracties moet bouwen, als moet zorgen dat genoeg te eten en te drinken en te koop is. En zoals je gewend bent uit de PC game moet je het park ook mooi aankleden met bloemen, ornamenten, bankjes en ga zo maar door – voor de ultieme pretparkervaring.

In het begin heb je de beschikking over allerlei simpele attracties, zoals draaimolens en speelhallen. Het leukste in dit spel is om een eigen achtbaan te bouwen. Deze kun je namelijk tekenen met je vinger! Als je klaar bent, kun je de achtbaan nog aanpassen met loopings en andere spanningverhogende elementen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Kamergotchi.