League of Legends downloaden

Wil je gratis League of Legends spelen? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl. Je vindt hier namelijk een gratis League of Legends download voor Windows en MacOS.

Wat is League of Legends voor Mac en Windows?

Het League of Legends computerspel werd in 2009 uitgebracht door Riot Games en is sindsdien onverminderd populair. Je kunt het zien als een modificatie op Warcraft III waarbij je speelt tegen online spelers of bots. In de multiplayer online battle arena (MOBA) ga je de strijd aan met je team om anderen virtueel te vernietigen.

  • MOBA (multiplayer online battle arena)
  • Speel tegen bots of anderen over heel de wereld
  • Haal gold binnen en word steeds sterker
  • Speel verschillende scenario’s op diverse online playgrounds
  • Geadviseerd voor 12 jaar en ouder
  • Gratis League of Legends voor desktop en laptop

League of Legends gratis downloaden

Wil je League of Legends downloaden, gratis en voor niets? Goed nieuws, je kunt League of Legends gratis online spelen! Hoe werkt gratis League of Legends downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem
  3. Maak een gratis account aan
  4. Let’s play!

Hoe werkt League of Legends?

Als je het gratis spel League of Legends nog nooit gespeeld hebt dan ben je vast benieuwd hoe het precies in zijn werk gaat. Daarover vertellen we je graag wat meer. Het spel is relatief simpel, maar heeft veel tips & tricks om de allerbeste te worden. In de basis word je in een team geplaatst waarbij je met je medespelers, Summoners genoemd, de strijd aangaat tegen het andere team. De teams bestaan uit drie of vijf spelers, afhankelijk van het gekozen scenario.

League of Legends Summoners Rift

Er zijn verschillende scenario's, oftewel Maps, om te spelen. Populair is Summoners Rift, waarbij je vecht in teams van vijf. Het is de bedoeling dat jullie het andere team verwoesten voordat ze dat bij jullie doen. Binnen deze game krijg je verschillende taken. Zo is het als Tank de bedoeling om zoveel mogelijk defensieve items te kopen, terwijl de Hulpverlener de anderen zo goed mogelijk moet beschermen tegen anderen. De Boswachter doodt de neutrale monsters en ontvangt hiermee extra gold. Met gold wordt de status van de speler geüpgrade en kan hij of zij extra vechthulpmiddelen aanschaffen.

Overige League of Legends Maps

Naast Summoners Rift zijn er nog andere Maps te spelen. In League of Legends Aram (All Random All Mid) battle je op een ijsbrug, dit vijf tegen vijf. Een indrukwekkend scenario dat alleen door de graphics al de moeite waard is. In League of Legends Twisted Treeline speel je in teams van drie. Verken de jungle en win ervaringspunten en gold. Naast deze basis mappen zijn er ook regelmatig speciale gamemodi te spelen rond specifieke thema’s. Deze events zijn steeds tijdelijk beschikbaar.

League of Legends account en ervaringspunten

Hoe vaker je League of Legends speelt, hoe meer ervaringspunten en gold je op je account zal verdienen. Dat is interessant, omdat je op deze manier nieuwe vaardigheden en opties vrijspeelt. Zo zal het spel dus steeds leuker en uitdagender worden. Op het laatste level 30 speel je de ‘ranked mode’ vrij, waarmee je extra power krijgt voor het samenstellen van teams. Speel je een nieuw potje League of Legends? Dan word je standaard ingedeeld bij spelers die matchen met jouw huidige ranking.

Online league of Legends spelen

Time to play? Maak nu gebruik van de gratis download van League of Legends en start je eigen avontuur. Speel battles, klim op in de ranking en ontgrendel steeds meer functies. Grote kans dat je voorlopig niet meer achter die computer of laptop vandaan komt.

Weet je niet hoe je moet beginnen aan League of Legends? Na het downloaden van League of Legends kun je ook altijd een rondleiding volgen binnen het spel. Tevens zal onderstaande tutorial je een goede impressie en introductie van het spel geven.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Schaken.