EA App downloaden

De EA is een game-platform waarop je de leukst spellen van EA spelt. Het stond eerder bekend als Origin, EA Store en EA Download Manager en is vergelijkbaar met de platformen Steam en Ubisoft Connect. Zoek je een gratis EA App download? Dan zit je goed op deze pagina van Downloaden.nl!

Wat is EA App voor Windows, Mac & Mobile?

EA App is een softwaredistributieplatform, of beter gezegd een platform waarop je games kunt downloaden. Het werd in juni 2011 opgericht en is sindsdien onverminderd populair. Wereldwijd zijn er meer dan 50 miljoen actieve gebruikers.

  • Gigantische collectie computer games!
  • Top titels met nieuwste RPG’s, shooters en de populaire Sims, FIFA, Assassin’s Creed
  • Ruim 50 miljoen gebruikers wereldwijd
  • Eenvoudige zoekfunctie en toegang tot eerdere titels
  • Free games demo’s en proefversies downloaden
  • Gratis in gebruik (betaling voor de meeste spellen)
  • EA App voor Mac en Windows, iOS en Android

EA App gratis downloaden

Wil je de laatste versie van de EA App downloaden, gratis en voor niets? Begrijpelijk, want zo krijg je toegang tot de meest leuke en uitdagende spellen. Ga de strijd aan in de nieuwste spellen en ervaar uren vermaak. Met de EA App til je je gaming experience naar een hoger niveau. Hoe werkt gratis EA App downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Kies het juiste besturingssysteem (EA App MacOS, EA App Windows)
  3. Maak een gratis account aan en download games!

Hoe werkt de EA App?

Nadat je een EA App account aan hebt gemaakt gaat er een virtuele wereld voor je open. Voor ieder wat wils! EA Games zijn eenvoudig te zoeken door gebruik te maken van de zoekbalk of aanbevolen games. Nadat je je favoriete game titel gevonden hebt in de EA Store kun je deze aankopen. Hiervoor kun je tegoed toevoegen op je account.

Populaire games als Sims en FIFA

Een groot aanbod aan top titels, dat is wat je mag verwachten in de EA Store. Zo speel je via de EA App bijvoorbeeld de nog altijd gewilde Sims games. Meer van de voetbal? Ook voor FIFA kun je er terecht! Strijders vermaken zich met Battlefield. Actieliefhebbers laten zich meeslepen in The Witcher. Simulatiegames, shooter games, multiplayer spellen en scifi-spellen, de keuze is enorm. Snuffel zelf eens rond in het aanbod en download je favo games!

EA Community

De EA App is veel meer dan een platform met games. Ze bieden namelijk ook een Community, waar je met spelers over heel de wereld kan praten en discussiëren over de nieuwste spellen en daarbij horende tactieken. Voeg vrienden toe en maak bij vragen gebruik van de EA Customer Service.

Snelle downloads, cloud saves en offline mode

De voordelen van EA beperken zich niet tot het gigantische game aanbod en de Community. Andere pluspunten zijn namelijk de toegankelijkheid, waarbij je je gedownloade spellen altijd snel kan terugvinden via je bibliotheek. Tevens kun je opslaan in de cloud, zodat je ook kan spelen op andere apparaten. Tot slot zijn er single-player games waarbij je niet eens noodzakelijk toegang nodig hebt tot internet. Met de offline mode van EA speel je waar ook ter wereld, ook als je geen wifi hebt!

EA korting: bundelvoordeel & tijdelijke acties

Neem eens een kijkje bij de Sweet Deals van EA. Hier spot je tijdelijke acties en scoor je die nieuwe pc game met extra veel korting. Ook staan er bundelvoordelen voor je klaar. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere Sims varianten aanschaffen zonder de volle mep te betalen. En wanneer je een EA Play member of Pro member wordt dan krijg je ook nog eens extra rewards, toegang tot exclusieve content en 10% korting op al je spellen!

Ook free games bij de EA App!

Er zijn ook gratis spellen bij EA te downloaden. En dat is natuurlijk alleen maar fijn, want zo ontdek je kosteloos nieuwe spellen die je anders misschien niet geprobeerd zou hebben. Bijvoorbeeld Apex Legends, Command & Conquer: Tiberium Alliances en Star Wars: The Old Republic. Het aanbod wisselt regelmatig, dus neem eens in de zoveel tijd een kijkje op het platform van EA om geen gratis computerspel aan je neus voorbij te laten gaan.

EA free trials, probeer het zelf!

Daarnaast biedt EA ook gratis game proefversies. Handig als je nog twijfelt of het spel bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld enkele dagen gratis spelen of een deel van het spel compleet ontdekken. Leuk toch?! Download EA APp gratis op deze pagina en snuffel zelf eens rond in de giga collectie games. Dan kun je daarna altijd nog kijken of je kiest voor gratis computerspellen of betaalde varianten. We wensen je alvast veel speelplezier!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Book of Ra Deluxe.