Ubisoft Connect downloaden

Naast Steam en Origin is er ook het populaire game-platform Ubisoft Connect (voorheen bekend als Uplay). Ben je op zoek naar de leukste, uitdagendste en nieuwste computerspellen? Maak dan gebruik van deze gratis Ubisoft Connect download op Downloaden.nl!

Wat is Ubisoft Connect voor Windows en smartphone?

Als je van gaming houdt dan is Ubisoft Connect absoluut een platform waarop je een account moet aanmaken. Deze distributeur van games heeft namelijk onder meer exclusieve game titels in de collectie. Het werd opgericht in 2009 en in 2020 werden Uplay en Ubisoft Club samengevoegd onder de naam Ubisoft Connect. Ondertussen is het wereldwijd onverminderd populair.

 • Groot aanbod (exclusieve) top titels, zoals Assassin’s Creed, Rayman en Just Dance!
 • Live games en nieuwe releases, altijd up-to-date
 • Toegang tot gratis extra’s via loyaliteitsprogramma
 • Uitgebreid inzicht in je gamestatistieken
 • Gratis Ubisoft Connect account (betaling voor meeste spellen)
 • Free demo’s en proefversies van spellen
 • Vergelijkbaar met Steam en Origin
 • Ubisoft Connect voor Windows, iOS en Android (als alternatief van Ubisoft Connect Mac raden we Steam en Origin aan)

Ubisoft Connect gratis downloaden

Wil je Ubisoft Connect downloaden, gratis en voor niets? Goed nieuws, dat heb je via Downloaden.nl binnen een mum van tijd gedaan. Het maakt niet uit via welke van de beschikbare besturingssystemen je je account aanmaakt, want wanneer je een game downloadt dan is deze via andere apparaten toegankelijk in je eigen Ubisoft Connect-profiel. Hoe werkt gratis Ubisoft Connect downloaden?

 1. Start de download via de button
 2. Kies het juiste besturingssysteem (Ubisoft Connect Android, iOS, Windows)
 3. Maak een gratis profiel uit en start met gamen!

Hoe werkt Ubisoft Connect?

Je maakt een gratis Ubisoft Connect-profiel aan. Hier kun je ook een eigen Ubisoft-avatar instellen, zodat je voor andere spelers herkenbaar wordt. Voeg vrienden toe en bekijk welke games zij spelen. Of snuffel zelf door de enorme collectie Ubisoft Connect games. Maak gebruik van de handige zoekfunctie of laat je inspireren door de aanraders en meest gespeelde games. Zo ga je voor uren speelplezier!

Geweldig aanbod populaire games

Als we het hebben over het aanbod computerspellen van Ubisoft Connect dan weten we niet zo goed waar we moeten beginnen. De titelcollectie is namelijk gigantisch. Een greep uit de meest populaire spellen op Ubisoft Connect: Far Cry, Watch Dogs, Rayman, Assassin’s Creed, The Division en Just Dance. Shooters, multiplayer, simulatiegames, sportgames, neem zelf eens een kijkje en download je favoriete spellen.

Ubisoft Connect-loyaliteitsprogramma (gratis deelname!)

Het toffe aan Ubisoft Connect is dat je XP verdient als je vaker speelt. Daarnaast kun je bepaalde uitdagingen voltooien binnen je account om te stijgen om te ladder. Waarom je dit zou willen? Simpel! Je krijgt dan Units toegekend, die je kunt uitgeven om unieke beloningen in je games te ontgrendelen. Ook kun je op deze manier korting scoren op je volgende aankopen. Met het Ubisoft loyaliteitsprogramma haal je meer uit je gaming experience!

Word de beste, inzicht in je statistieken

Een andere leuke extra is dat je altijd een uitgebreid inzicht krijgt in je gamestatistieken. Zo kun je controleren hoe lang je bezig bent, maar ook wat je progressie is. Op basis daarvan kun je prestaties verbeteren. Ga jij voor de top van het klassement? Voeg je vrienden toe en ga samen de strijd aan voor de hoogste plek in een door jullie gekozen game.

Gratis demo’s en free games op Ubisoft Connect

Twijfel je of een Ubisoft Connect game bij je past? Voor diverse spellen zijn er gratis trials te downloaden waarmee je de spellen kunt proberen. Bijvoorbeeld voor een aantal uren of een bepaald level.

Daarnaast heeft Ubisoft Connect gratis spellen voor je klaarstaan. Zo zagen we eerder al top titels zoals Assassin’s Creed II en Rayman Legends voorbijkomen. Let op, het aanbod gratis games op Ubisoft Connect wisselt regelmatig, dus houd een oogje in het zeil om geen gratis computerspel aan je neus voorbij te laten gaan.

Download Ubisoft Connect en let’s play!

En, al zin gekregen om al die leuke computer games te ontdekken? Begrijpen we maar al te goed! Download Uplay Ubisoft Connect en ga voor een fantastische game-ervaring. Speel tal van spellen en klim op in de ranking om beloningen te ontgrendelen. Praat met anderen over de nieuwste games en hun ervaringen. De tijd vliegt gegarandeerd voorbij. Enjoy!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Verschrikkelijke Ikke: Minion.