Mahjong downloaden

Deze Mahjong-game is vooral ontwikkeld met de gedachte om eenvoudig te zijn. Je kiest een thema en een lay-out en je kunt meteen spelen.

Zo speel je Mahjong

Mahjong is een uitstekende manier om je geheugen uit te dagen en kun je ook wel ‘Memory’ voor gevorderden noemen. Het is de bedoeling om tegels te selecteren met identieke symbolen en deze vervolgent te laten verdwijnen. De grootste moeilijkheid in het spel is meteen een van de bekendste regels: je kunt alleen stenen gebruiken die aan de rand van de gekozen lay-out liggen. Het spel win je als er geen enkele steen meer op het bord ligt. Hierna wordt automatisch een volgende lay-out gestart, totdat je alle versies van een bepaald thema hebt uitgespeeld.

De belangrijkste kernwoorden die Mahjong omschrijven zijn: discipline, strategie en natuurlijk een beetje geluk. Weet je nog niet helemaal hoe het moet? Deze download bevat een tutorial van 5 duidelijke stappen, die je door het spelverloop heen loodst. Je kunt deze tutorial activeren door op het het vraagteken in de rechterbovenhoek te klikken.

 Thema’s en lay-outs

De game wordt geleverd met 6 leuke thema's die elk 50 lay-outs bevatten en 5 medailles om te winnen. In de expertmodus moet je de game ongeveer 150 uur spelen om de 300 lay-outs te overwinnen. Elk thema (Kerstmis, Halloween, Aziatisch, Pasen, Wonderland en Future) heeft zijn eigen lay-outs, afbeeldingen, muziek en geluidseffecten.

Spelmodussen:

Beginner – Zijn er geen stenen meer over? Dan wordt het spel telkens geschud, zodat je verder kunt spelen.
Standaard – Zodra je vastloopt, wordt het spel één keer geschud voor een tweede kans
Expert – Er is geen tweede kans.

Wat je gekozen speelmodus ook is, je kunt ervoor kiezen om de strijd aan te gaan met je beste tijd of je beste score. Ga je voor de scores? Dan kun je met bepaalde combinaties en reeksen van stenen meer punten verdienen. Dit kan je zo 177.000 punten opleveren!

Belangrijke kenmerken:

  • Verschillende spelmodussen (beginner, standaard, expert)
  • Kerst, Halloween, Azië, Pasen, Wonderland en toekomst thema’s
  • 300 levels
  • Ingebouwde tutorial van 5 stappen
  • Score of tijd bijhouden

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Ubisoft Connect.