Minions Paradise downloaden

Dit spel is een grote hit en dat is niet gek: wie is er niet dol op de gele wezentjes? Na twee Despicable Me-films en een Minions film brengt EA Games de game Minions Paradise uit voor Android en iOS. Je bouwt een compleet paradijs en geloof ons, hier ben je echt wel een paar uurtjes zoet mee.

Kenmerken van Minions Paradise

  • Game voor Android en iOS
  • Bouw een Minion vakantieoord
  • Gratis te downloaden

Wat is het verhaal?

De kleine beestjes gaan op vakantie, maar natuurlijk zouden het de Minions niet zijn als er niets fout gaat. Phil laat per ongeluk een cruiseschip zinken, waardoor alle Minions belanden op een onbewoond eiland. Aan jou de taak om het eiland om te toveren tot een paradijselijke vakantiebestemming.

Wat moet je doen?

Je bouwt het hele vakantieoord op van de Minions. De gameplay heeft veel weg van Paradise Bay. Verzamel materialen en bouw tot in de oneindigheid slaaphutten, bubbelbaden, hangmatten, strandstoelen en sportvelden. Met het geld dat je daarmee verdient, kun je weer nieuwe materialen kunt kopen. Je minions kunnen zelf stroom uit sidderalen halen en je kunt je eigen bananen oogsten.

Mini-games

Hoewel het spel je heel lang zoet kan houden, vinden wij de mini-games in het spel wel echt een uitkomst. Het verzamelen en bouwen kan erg lang duren, dus een spelletje tussendoor is de perfecte afwisseling. Zo kun je bijvoorbeeld op een jetski rijden, vissen en vlinders vangen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Candy Crush Saga.