RollerCoaster Tycoon 4 Mobile downloaden

Iedereen die Rollercoaster Tycoon heeft gespeeld, weet dat een van de meest verslavende spelletjes ooit is. Gelukkig is er nu ook een game voor je smartphone, zodat je altijd en overal kan spelen!

RollerCoaster Tycoon Mobile is een gratis game met een meeslepende mix van strategische planning en simulatie. De game bevat een heleboel functies die favoriet zijn bij fans van de oorspronkelijke pc-games. Maak je droompretpark, bouw ongelooflijke achtbanen en word de ultieme magnaat!

Hoe werkt het?

Je moet een park bouwen waar je bezoekers positief over zijn. Hoe tevredener je klanten, hoe hogere levels je bereikt. Hiermee ontgrendel je nieuwe materialen om coolere, snellere en hogere achtbanen te bouwen. Let erop dat je naast attracties ook kraampjes met eten bouwt en het park er verzorgd uit laat zien.

Voelt het een beetje hetzelfde als de pc-game?

Wij kunnen hierop alleen maar 'ja' op antwoorden! Bezoekers worden bijvoorbeeld misselijk als ze een iets te wild ritje in de achtbaan achter de rug hebben. Maar er zijn ook wachtrijen, je moet bezoekers tevreden houden en ga zo maar door.

  • Intuïtieve achtbaaneditor
  • 20 kant-en-klare achtbanen
  • Attracties, restaurants, zaken, kramen, hotels en decoraties
  • Speel minigames met fruitautomaten in je park
  • Nodig je (Facebook)vrienden uit voor je park
  • Deel achtbaanontwerpen

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Fortnite.