Rummikub downloaden

Wil je het spel Rummikub op de computer spelen? Goed nieuws! Je vindt hier een Rummikub download voor Windows en MacOS!

Gratis online Rummikub

Rummikub is een van de klassiekere spellen. Ook jij hebt met familie en vrienden vast wel eens nummers, rijtjes en kleuren met elkaar gecombineerd. Kun je even geen tegenstanders vinden om Rummikub in het echt met je te spelen? Dan download je hier toch gewoon gratis het spel? Je speelt dan tegen de computer of mensen die online zijn. Zo kun je altijd genieten van een potje Rummikub.

Rummikub gratis downloaden

Wil je Rummikub downloaden, gratis en voor niets? Dan ben je hier op Downloaden.nl aan het juiste adres. Met deze download van Rummikub kun je lekker gaan Rummikubben. Maar let op, de tijd vliegt voorbij voordat je het in de gaten hebt. Hoe werkt gratis Rummikub downloaden?

  1. Start de download via de button
  2. Kies Rummikub MacOS of Rummikub Windows
  3. Start een nieuw spel en enjoy!

Rummikub spelregels

De spelregels van Rummikub zijn heel simpel. Er zijn stenen in de nummer 1 t/m 13, in de kleuren zwart, rood, blauw en geel. Het is de bedoeling dat je met je beginstenen een combinatie kunt maken van 30 punten (nummers optellen) of meer. Nu is het spel geopend.

Iedereen mag aanleggen of zelf een nieuw rijtje beginnen. Maar let op: je mag alleen rijtjes maken van dezelfde nummers in verschillende kleuren, of opeenvolgende nummers in dezelfde kleur.

Wanneer er bijvoorbeeld een zwarte, rode, blauwe en gele 10 liggen of een opeenvolgend rijtje van 1, 2, 3, 4 (et cetera), dan mag je een vierde steen weg pakken voor hergebruik. Zo kun je bijvoorbeeld die 10 combineren met een 11 en 12 of die 4 combineren met twee andere vieren op je bordje. Zolang je maar zorgt dat er altijd minimaal drie stenen blijven liggen.

Leg jijzelf of iemand een joker? Dan kun je deze vervangen indien je de juiste steen in handen hebt. Zo kun je de joker gebruiken om je stenen sneller kwijt te raken.

Kun je in jouw beurt niets leggen? Dan pak je een steen uit de stapel en krijg je er dus weer eentje bij. Soms werkt deze extra steen in je voordeel, maar soms kun je hem niet kwijt en duurt het juist langer voordat je uit bent.

Wie als eerste alle stenen gelegd heeft die wint het spel!

Enkele eigenschappen van deze Rummikub versie:

  • Download Rummikub en speel online tegen échte tegenstanders of tegen de computer (offline)
  • Bepaal het type spel zelf
  • Speel tegen 1, 2 of 3 tegenstanders
  • Spelen met of zonder tijdslimiet
  • Optioneel hints vragen, herstellen en pauzeren
  • Rummikub regels beschikbaar in het spel

Start met Rummikub online spelen!

Rummikub is op Downloaden.nl direct gratis te downloaden voor PC en Mac! Na de installatie kan het spel 15 dagen gratis op proef worden gespeeld. Bevalt het spel? Dan kun je voor eenmalig €19,95 het online Rummikub spel kopen. Dus, download Rummikub, geniet van de game. We wensen je alvast veel speelplezier!

Liever het fysieke Rummikub bordspel spelen? Dan kun je hier Rummikub kopen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Football Manager.