Rummikub downloaden

Rummikub is een van de klassiekere spellen. Ook jij hebt met familie en vrienden vast wel eens nummers, rijtjes en kleuren met elkaar gecombineerd. Kun je even geen tegenstanders vinden om Rummikub in het echt met je te spelen? Dan download je hier toch gewoon gratis het spel? Je speelt dan tegen de computer of mensen die online zijn. Zo kun je altijd genieten van een potje Rummikub.

Spelregels

De spelregels van Rummikub zijn heel simpel. Er zijn stenen in de nummer 1 t/m 13, in de kleuren zwart, rood, blauw en geel. Het is de bedoeling dat je met je beginstenen een combinatie kunt maken van 30 punten (nummers optellen) of meer. Nu is het spel geopend. Iedereen mag aanleggen of zelf een nieuw rijtje beginnen. Maar let op: je mag alleen rijtjes maken van dezelfde nummers in verschillende kleuren, of opeenvolgende nummers in dezelfde kleur.

Enkele eigenschappen van deze Rummikub versie:
  • Download en speel online tegen tegenstanders of tegen de computer (offline)
  • Bepaal het type spel zelf
  • Speel tegen 1, 2 of 3 tegenstanders
  • Spelen met of zonder tijdslimiet

Rummikub is op Downloaden.nl direct gratis te downloaden voor PC en Mac! Na de installatie kan het spel 15 dagen gratis op proef worden gespeeld. Bevalt het spel? Dan kun je voor eenmalig €19,95 het spel kopen.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Township.