Smurf's Village downloaden

Alle smurfen nog aan toe: met deze gratis app creëer je jouw eigen smurfendorp. De gratis app Smurf's Village heeft veel weg van Hay Day. Door gewassen te oogsten haal je opbrengsten binnen om jouw dorp op te bouwen. Je smurft de app helemaal gratis voor je iPhone en Android-telefoon.

De kenmerken van Smurf's Village:

  • Verdien smurfbessen door gewassen te verbouwen
  • Bouw alle paddenstoelen van het dorp op
  • Plant bloemen, grassen en gewassen

Door groenten en fruit te verbouwen kun je in Smurf's Village smurfbessen verdienen. Hiermee bouw je vervolgens je smurfendorp gratis op. Het volgroeien van je gewassen gaat soms best langzaam. Daarna duurt het ook weer best een tijdje voordat die paddenstoel van Grote Smurf eenmaal is opgebouwd. Er zit dus heel wat tijd in voordat je een niveau omhoog bent.

Je kunt besluiten om smurfbessen (gratis) te verdienen met je gewassen en niveaus omhoog te gaan, maar het is ook mogelijk om ze te kopen met echt geld. Het beter worden in Smurf's Village gaat op deze manier vele malen sneller.

Smurf de app gratis

De uitgebreide app heeft naast het hoofdspel veel leuke mini-games, zoals taarten bakken en drankjes mixen. Deze download mag je niet missen, dus smurf hem direct hieronder!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Jelly Splash.