Sonic Heroes downloaden

Wie heeft het niet minstens één keer in zijn leven gespeeld: een spel uit de 'Sonic the Hedgehog; serie. Het spel verscheen voor het eerst in 1991 en werd zo'n succes, dat het daarna de mascotte bleef voor producten SEGA.

Het verhaal:

Bijna alle spellen in de serie draaien om een egel die Sonic heet. Hij moet in elk spel zijn planeet (soms Mobius, soms de Aarde) redden van het kwaad.

Dit kwaad komt meestal in de vorm van de gestoorde wetenschapper Dr. Ivo "Eggman" Robotnik. Tails, een vriendelijke vos die Sonic's beste vriend is, helpt hem meestal om Dr. Eggman te stoppen.

Sonic Heroes

In deze download speelt niet alleen Sonic een hoofdrol, maar ook Tails en Knuckles. Sonic is supersnel, Tails kan vliegen en Knuckles blinkt uit in het neerslaan van vijanden. Met zijn drieën kunnen de Dr. Eggman gegarandeerd aan!

Deze download betreft een demo-versie van het spel, waarbij je alleen het eerste stadium van het spel kan afronden: Seaside Hill. Maar ben je verkocht? Dan kun je natuurlijk altijd het complete spel aanschaffen!

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is SongPop Free.