Super Mario Run downloaden

Yes! Eindelijk! Het is mogelijk om een Super Mario-game te spelen op je smartphone!

In deze game rent Mario automatisch door de levels heen. Het is jouw taak om hem te laten springen om zo vijanden en hindernissen te ontwijken. Hoe Mario reageert, hangt af van de timing waarmee je het scherm aanraakt. Doe dus je best om met vlotte moves munten te verzamelen en het eindpunt te bereiken!

Verschillende games:

Wereldreis: Ren, spring en red prinses Peach uit Bowsers gemene klauwen! Je reis voert je langs vlakten, grotten, spookhuizen, luchtschepen, kastelen en nog veel meer! Je kunt 6 werelden ontdekken met in totaal 24 splinternieuwe levels, elk speciaal ontworpen om met één hand te worden gespeeld!

Toad-race: Laat zien wat voor moves Mario in huis heeft, daag je vrienden uit en neem het op tegen spelers uit de hele wereld! Versla je tegenstanders door meer munten te verzamelen en meer coole moves te laten zien die bij de Toads in de smaak vallen. Als je genoeg indruk weet te maken, verhuizen de Toads zelfs naar jouw koninkrijk.

Mijn koninkrijk: Verzamel munten en Toads, en bouw je eigen koninkrijk! Zet je eigen, unieke koninkrijk vol met gebouwen en voorwerpen die je krijgt dankzij de Toads die je in Toad-races hebt verzameld.

Opmerking: je kunt een deel van Super Mario Run gratis downloaden en spelen, en tegen betaling van een vast bedrag toegang krijgen tot alle content van de game.

Wellicht wil je toch iets anders downloaden uit de categorie: Spelletjes en Games.

Een mogelijk vergelijkbare gratis download is Klaverjassen.